«Το Σόι Σου»: Η νέα τηλεοπτική σειρά του Alpha

«Το Σόι Σου»: Η νέα τηλεοπτική σειρά του Alpha

Πρωταγωνιστούν οι: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη και Μελέτης Ηλίας

«Το Σόι Σου»: Η νέα τηλεοπτική σειρά του Alpha
Ακόμη μία νέα τηλεοπτική σειρά πρόκειται να προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του «Αlpha» και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Η σειρά  με  τίτλο «Το Σόι Σου» αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές τόσο με την ενδιαφέρουσα πλοκή της όσο και με το καστ των ηθοποιών.

Κλείσιμο
 Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Ρένια Λουιζίδου, ο Παύλος Ορκόπουλος, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, η Βάσω Λασκαράκη και ο Μελέτης Ηλίας πρωταγωνιστούν στην νέα τηλεοπτική σειρά και συμμετέχουν οι: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ευθύμης Ζησάκης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Γωγώ Καρτσάνα.

 «Η σειρά μιλάει τη γλώσσα μας. Τη γλώσσα της «αγίας» ελληνικής οικογένειας που, παρά τις κοινωνικές αλλαγές, θριαμβεύει πάντα, εμπνέοντας στα μέλη της αισθήματα τρυφερότητας, υποταγής, οργής και περηφάνιας», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για τη νέα σειρά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης