Λάουρα Νάργες: Γιατί έληξε η συνεργασία μου με το «Πρωινό»

Λάουρα Νάργες: Γιατί έληξε η συνεργασία μου με το «Πρωινό»

«Εντάξει, να κάνεις ένα ελαφρύ lifestyle, αλλά το gossip όταν γίνεται και πολύ σκληρά δεν μου ταιριάζει τόσο πολύ»

Λάουρα Νάργες: Γιατί έληξε η συνεργασία μου με το «Πρωινό»
Φέτος δεν θα βρίσκεται στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 και η Λάουρα Νάργες εξήγησε τους λόγους που έληξε η συνεργασία της με τον Γιώργο και τη Φαίη. 

«Αγάπησα πάρα πολύ τις ζωντανές συνδέσεις που έκανα στο «Πρωινό». Έβγαινα έξω και γνώριζα καινούρια μέρη, ανθρώπους, προκλήσεις. Έκανα πράγματα που ποτέ στην κανονική μου ζωή δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω γιατί είμαι πολύ φοβιτσιάρα. Ήταν κάτι καινούριο και διαφορετικό για μένα, προφανώς και για τον τηλεθεατή. Δεν νομίζω ότι υπήρχε λόγος να ξαναγίνει, όμως, το ίδιο πράγμα», δήλωσε η νεαρή παρουσιάστρια στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παντού».

Κλείσιμο
Ακόμη τόνισε: «Νομίζω ότι το gossip είναι ένα πράγμα που δεν με εκφράζει και πάρα πολύ. Εντάξει, να κάνεις ένα ελαφρύ lifestyle, αλλά το gossip όταν γίνεται και πολύ σκληρά δεν μου ταιριάζει τόσο πολύ. Δεν το κάνω και στην προσωπική μου ζωή, γιατί να το κάνω στον αέρα;».
 
Η Λάουρα Νάργες ακόμη μίλησε και για την επιλογή της να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή και είπε: «Νομίζω αυτό είναι πάρα πολύ εύκολο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Κυκλοφορώ κανονικά στους δρόμους και δεν με κυνηγάει κανένας φωτογράφος. Έμαθα πια πως υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία που βρίσκονται φωτογράφοι. Άμα θες να προστατεύσεις κάτι, το καταφέρνεις. Άμα θες να βγάλεις κάτι στη φόρα και αρχίσεις και μιλάς, φυσικά θα βγει και προς τα έξω. Δεν το επιδιώκω αυτό στη φάση που βρίσκομαι τώρα. Δεν θέλω το κοινό να ανακαλύψει πως τρώω το πρωινό μου και σε ποια στάση κοιμάμαι το βράδυ». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης