Ο Νίκος Οικονομόπουλος γίνεται 30!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος γίνεται 30!

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο δημοφιλής τραγουδιστής!

 Ο Νίκος Οικονομόπουλος γίνεται 30!
Με αφορμή τα γενέθλιά του, το Peoplegreece.com θυμάται τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας του Νίκου Οικονομόπουλου. Γεννημένος στην Πάτρα, ο Νίκος Οικονομόπουλος έφτασε στην Αθήνα σε ηλικία 17 ετών. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο reality Dream Show, όπου κέρδισε την πρώτη θέση. Η πορεία του μέσα στο παιχνίδι ήταν δυναμική και έκανε πολλούς να μιλούν για τη νέα λαϊκή φωνή, που θα λάμψει στο τραγούδι.

H Ελένη Μενεγάκη, τον είχε ξεχωρίσει ήδη από την εποχή που ο Νίκος Οικονομόπουλος βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι. Το γεγονός αυτό, εξόργισε τον Ανδρέα Μικρούτσικο που κατηγόρησε την παρουσιάστρια ότι προβάλλει μόνο εκείνον στην εκπομπή της.

Κλείσιμο
Ο πρώτος του προσωπικός δίσκος κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2007 με τίτλο «Πρώτη Aγάπη». Ακολούθησε η βράβευση του στο 2008 στα Mad Video Music Awards και εκείνη ένα
χρόνο αργότερα όταν κέρδισε το βραβείο Καλύτερο video-clip για το τραγούδι «Όλα για σένα»

«Δεν έχω φίλους από την παιδική μου ηλικία, γιατί έφυγα περίπου 17 χρόνων από την Πάτρα, καθώς ξεκίνησα να τραγουδάω σε όλη την περιφέρεια. Όμως, αγαπάω πολύ τους συμμαθητές μου και, όταν επιστρέφω στον τόπο καταγωγής μου, τους βλέπω. Χαίρομαι με τις χαρές τους και στενοχωριέμαι με κάποιους, καθώς, εξαιτίας της ανεργίας, περνάνε δύσκολα. Νομίζω πως, όταν τους συναντώ, χαίρομαι περισσότερο από τους ίδιους. Ίσως εκείνοι να πιστεύουν πως εγώ ζω το τέλειο, το φανταστικό, όμως δεν είναι έτσι. Μάλιστα, πολλοί συμμαθητές μου έχουν δημιουργήσει οικογένεια», είπε στη συνέντευξή του στο People, ωστόσο ένας από τους «κολλητούς» του στον χώρο είναι ο Νίνο, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί μαζί.

Μόλις πέρυσι, ο Νίκος Οικονομόπουλος αποφάσισε να αλλάξει το χαρακτηριστικό ξανθό μαλλί στα μαλλιά του.  «Τα μαλλιά μου τα έβαφα από τα 13 μου χρόνια και τώρα έχουν το φυσικό τους χρώμα. Μου άρεσε πάρα πολύ το ξανθό», δήλωσε στα Καρντάσιανς πριν από λίγο καιρό.

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, η μόνη σχέση, που ο ίδιος επέλεξε να δημοσιοποιήσει είναι αυτήν με την Βίκυ Κάβουρα. Οι δυο τους κρατούν χαμηλούς τόνους και σπάνια κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο peoplegreece.com


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης