Δημήτρης Μακαλιάς: Ήταν δίκαιη η αποχώρησή μας από το J2US

Δημήτρης Μακαλιάς: Ήταν δίκαιη η αποχώρησή μας από το J2US

«Μία ανατροπή, και πραγματικά ανατροπή νομίζω ήταν η αποχώρηση του Μίνωα Θεοχάρη δε το περίμενα»

Δημήτρης Μακαλιάς: Ήταν δίκαιη η αποχώρησή μας από το J2US
Για το J2US, την κόντρα του με τη Ρούλα Κορομηλά, αλλά και την αποχώρησή του μαζί με την παρτενέρ του, Αντιγόνη Ψυχράμη, από το σόου του Mega το βράδυ της Τετάρτης μίλησε ο Δημήτρης Μακαλιάς, καλεσμένος στο Πρωινό mou.

«Το αποτέλεσμα να πω ότι ήταν δίκαιο γιατί αυτό επιθυμεί η κριτική επιτροπή και φυσικά το κοινό, πιο δίκαιο δεν μπορεί να είναι», είπε μιλώντας για την αποχώρηση του από το J2US, ενώ σχολίασε και ποια αποχώρηση του παιχνιδιού δεν περίμενε: «Μία ανατροπή, και πραγματικά ανατροπή νομίζω ήταν η αποχώρηση του Μίνωα Θεοχάρη δε το περίμενα. Περίμενα πρώτα να φύγει ο Ιβάν, μετά εγώ και μετά ο Μίνως Θεοχάρης. Αυτό με ξένισε λίγο. Αυτό είναι ένα σόου που δε μπορείς να έχει προβλέψει από πριν κάτι,το κοινό μπορεί πραγματικά να σε εκπλήξει, όπως και η επιτροπή μπορεί να σε εκπλήξει».

Κλείσιμο
Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην «κόντρα» του με τη Ρούλα Κορομηλά, μιας και οι δυο τους στο προηγούμενο live αντάλλαξαν λίγο πιο «αιχμηρά» λόγια: «Στα 'χω μαζεμένα. Μαζεύτηκαν οι διαπλεκόμενοι να κάνουν κόμμα. Τι είναι αυτά. Δεν είπα ποτέ τίποτα για κανέναν εγώ. Με την κριτική επιτροπή δεν μιλάω ποτέ, στα live δε βρισκόμαστε ποτέ, ακόμα και με τον Κρατερό βρισκόμαστε στις πρόβες, στο live ποτέ δεν έχω μιλήσει. Δεν έχω μιλήσει ποτέ προσωπικά με την κ. Κορομηλά, ούτε πριν το show ούτε μετά, ούτε χτες που φύγαμε», είπε και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι δεν έγινε κάτι την προηγούμενη εβδομάδα. Όχι δε νευρίασα.Μα με ρώτησε η γυναίκα και καμιά φορά νιώθεις πάρα πολύ άσχημα γιατί βλέπεις ότι η κριτική επιτροπή, είναι εκεί βέβαια σε ένα φιλανθρωπικό show αλλά αν δεν αρέσει κάτι νιώθουν και άσχημα να στο πουν. Χαίρομαι που το λέει, χαίρομαι που είναι πολύ καθαρή σε αυτό. Σίγουρα όμως οτιδήποτε κι αν κάνω μπορεί να έχει καλές και κακές κριτικές, λίγο αυτό που μπορεί να σε τσιγγλίσει είναι η εμμονή. Η εμμονή αυτή έχει κάτι παραπάνω. Για αυτό ίσως και να το πα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης