Γιώργος Θεοφάνους: Στο Just σκέφτομαι πάρα πολύ μη στεναχωρήσω κάποιον

Γιώργος Θεοφάνους: Στο Just σκέφτομαι πάρα πολύ μη στεναχωρήσω κάποιον

«Επέλεξα να συνεργαστώ, λοιπόν, στο project αυτό του Mega επειδή δεν υπάρχουν αποχωρήσεις. Γι΄αυτό και στο τρέιλερ που έβγαλε το Mega, πατάει πάνω σε αυτό το πράγμα»

Γιώργος Θεοφάνους: Στο Just σκέφτομαι πάρα πολύ μη στεναχωρήσω κάποιον
Για όλα μιλησε ο Γιώργος Θεοφάνους, καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τρίτης.

«Έχω αδυνατίσει πολύ. Το έραψα! Βρήκα ευκαιρία με την τηλεόραση, βρήκα στόχο για να αδυνατίσω. Δεν τα βλέπω, βέβαια, τα επεισόδια και ό,τι παίζεται (ώστε να με δω). Θα έπρεπε να τα βλέπω για να διορθώσω λάθη. Να εντοπίσω πού είναι το λάθος», είπε για την ανανεωμένη εμφάνισή του, για την οποία τον συνεχάρη η 44χρονη παρουσιάστρια.
Κλείσιμο

Σχετικά με τη συμμετοχή του στο Just The 2 Of Us, ο
μουσικοσυνθέτης είπε: «Περνάω καλά στο Just. Δεν μπορείς να είσαι το ίδιο αυστηρός όσο στα άλλα talent show. Εκεί έρχεται ένα παιδί 20-25 χρονών, θέλει να κάνει μια καριέρα... Δεν πρέπει να του δώσεις συμβουλές; Να το συνεχίσει αυτό το πράγμα; Να το αφήσει; Να συνεχίσει να ελπίζει; Τώρα σε ένα ηθοποιό ή παρουσιαστή που έχει τη διάθεση να έρθει να το κάνει αυτό για έναν φιλανθρωπικό σκοπό, να τσαλακώνεται μπροστά σε μια κάμερα με ό,τι τραγούδι τους έχει δώσει η παραγωγή, είναι πολύ δύσκολο. Εγώ τους καταλαβαίνω και δεν θα μπορούσα να το κάνω. Από την άλλη είναι ένα παιχνίδι και αφού με φώναξαν για επιτροπή, θα πρέπει να πω τα μαύρα- μαύρα και τα άσπρα- άσπρα».

Όσο για την αλλαγή στον τρόπο της κριτικής του; «Νομίζω ότι στο Just σκέφτομαι πάρα πολύ μη στεναχωρήσω κάποιον. Στα live του Χ-Factor μπορεί να μη μου περνούσε από το μυαλό αυτό, να ήμουν λίγο πιο αγενής. Πέρα από τους κριτές που υπήρχε ένας ανταγωνισμός, το είχα κάνει και σε παίκτη. Αν σκεφτώ μετά από καιρό τι και πώς είπα, νομίζω πως δεν υπήρχε λόγος. Εντάξει, να του δώσεις του άλλου να καταλάβει, αλλά με έναν πιο γλυκό τρόπο», σημείωσε.
  
Ανακοίνωσε ακόμα ότι θα συμμετέχει και στο νέο παιδικό talent show του Mega: «Όλα αυτά τα μεγάλα show, όπως το Χ-Factor, το Voice και το Idol, στο εξωτερικό έχουν version για παιδιά. Ως πατέρας εγώ αυτό το βλέπω λίγο δίκοπο μαχαίρι. Δεν είναι μόνο ο τρόπος που μιλάς σε ένα παιδί, πόσω μάλλον αν είναι στο γυαλί... Δεν θα άντεχα να δω το παιδί μου ή έναν μαθητή μου να έπρεπε να τον διώξουν και να πάρει κάποιος άλλος τη θέση του. Σε ένα talent show το βρίσκω εγκληματικό αυτό, αν με ρωτάς. Επέλεξα να συνεργαστώ, λοιπόν, στο project αυτό του Mega επειδή δεν υπάρχουν αποχωρήσεις. Γι΄αυτό και στο τρέιλερ που έβγαλε το Mega, πατάει πάνω σε αυτό το πράγμα» είπε χαρακτηριστικά, ενώ συμπλήρωσε: «Θα γίνει το καλοκαίρι. Μου αρέσει που θα είναι οπτικογραφημμένο, γιατί σε μια ζωντανή εκπομπή ένα παιδάκι δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει. Ακόμα και αν πω εγώ κάτι παραπάνω, εγώ φοβάμαι. Δεν μπορώ να το πάρω πάνω μου αυτό. Θα συμμετέχουν παιδάκια από 8 έως 14 ετών.».

Τέλος, ο Γιώργος Θεοφάνους αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά: «Δισκογραφικά με τον Σάκη είχαμε να βρεθούμε από το 1997, όταν γεννήθηκε ο μεγάλος μου γιος. Τότε είχαμε κάνει το “Δεν έχει σίδερα” κλπ. Ο Σάκης είναι εξαιρετικός συνεργάτης, από τους πιο πειθαρχημένους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και γίνεται καλύτερος χρόνο με τον χρόνο. Και τώρα με το “Σε πεθύμησα” είναι ο πιο λαμπερός σαραντάρης που μπορώ να σκεφτώ, είναι καλλιτεχνάρα. Στη Σουηδία το φτιάξαμε το τραγούδι αυτό, είπαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Το “Σε Πεθύμησα” γράφτηκε για τον Σάκη, γιατί εγώ δεν έχω τραγούδια “στο συρτάρι”. Έχω στιχάκια, έχω ιδέες, έχω μελωδίες που κρατάω στο συρτάρι, αλλά τραγούδια ολοκληρωμένα όχι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης