H Nατάσα Θεοδωρίδου στο «σανίδι» με την Μιμή Ντενίση

H Nατάσα Θεοδωρίδου στο «σανίδι» με την Μιμή Ντενίση

Σε ρόλο ηθοποιού η λαϊκή τραγουδίστρια 

H Nατάσα Θεοδωρίδου στο «σανίδι» με  την Μιμή Ντενίση
Στο θεατρικό σανίδι ανεβαίνει η Νατάσα Θεοδωρίδου, αφού πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην νέα θεατρική παράσταση που ανεβάζει η Μιμή Ντενίση. 

Η τραγουδίστρια από τον ερχόμενο Οκτώβριο θα συμμετάσχει στη μεγάλη παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Κλείσιμο

«Μια μέρα χτύπησε το τηλέφωνό μου και ήταν η Μιμή. Μου είπε πως θ' ανεβάσει από τον Οκτώβριο μία πολύ ακριβή παραγωγή στο ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού για τη Σμύρνη. Δεν πρόκειται να παίξω, απλά θα τραγουδήσω σμυρναίικα τραγούδια -θα υποδυθώ μια σμυρνιά τραγουδίστρια της εποχής. Η ίδια έγραψε το έργο και με έβαλε στο κλίμα. Ο θίασος είναι μεγάλος και οι ηθοποιοί εξαιρετικοί. Δεν έχω άγχος γιατί ναι μεν είναι ένα είδος καινούριο, αλλά εγώ θα κάνω αυτό που ξέρω. Όσον αφορά στην υποκριτική... για ν' ασχοληθώ με κάτι πρέπει να είναι καλοστημένο. Αυτό που ξέρω να κάνω είναι να τραγουδάω. Αν μπω στα χωράφια κάποιου άλλου τότε πρέπει να νιώθω μεγάλη ασφάλεια», είπε στο περιοδικό «Glow» η τραγουδίστρια που αυτή την περίοδο εμφανίζεται σε πίστα της Θεσσαλονίκης. 


Η Νατάσα Θεοδωρίδου, ακόμη μίλησε για την ηθοποιό και δήλωσε: «Η Ντενίση είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Δεν τη γνώριζα προσωπικά. Μου αρέσει που είναι αυθεντική και καθόλου δήθεν. Είναι ωραίο να βλέπεις μορφωμένους ανθρώπους να είναι άξιοι στη δουλειά τους και παρόλα αυτά είναι απλοί. Γιατί όταν είσαι πραγματικά κάτι δεν υπάρχει λόγος να το φωνάζεις. Το ότι είναι μια ωραία γυναίκα κι έχει αυτόν τον αριστοκρατικό αέρα μπορεί να την κάνει κάπως απόμακρη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης