Νίκος Μουτσινάς για Όλα Τρέλα: Μέχρι τα 50 μου θα είμαι στο «Δέστε τους»

Νίκος Μουτσινάς για Όλα Τρέλα: Μέχρι τα 50 μου θα είμαι στο «Δέστε τους»

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε στον Θέμο για ΌΛΑ!

Νίκος Μουτσινάς για Όλα Τρέλα: Μέχρι τα 50 μου θα είμαι στο «Δέστε τους»
Απέναντι από τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και την Δούκισσα Νομικού κάθισε το βράδυ της Τρίτης ο Νίκος Μουτσινάς.
 
Αρχικά, ο παρουσιαστής των Δέστε τους δέχτηκε τα πειράγματα των παρουσιαστών, ενώ σχολίασαν και την ενδυματολογική του επιλογή, όπως κάνει και ο ίδιος μέσα από στήλη της καθημερινής εκπομπής του στον Alpha.
 
Κλείσιμο
Αναφερόμενος στην Κατερίνα Καινούργιου και στην Μαρία Ηλιάκη, ο Νίκος Μουτσινάς είπε ότι οι συνεργάτιδές του έχουν μαρτυρήσει μαζί του.



Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις φήμες που τον θέλουν να πηγαίνει στο Mega, ενώ έκανε την αυτοκριτική του σχετικά με το «Νικ Ο' Κλοκ». «Παιδιά, τα λέτε αυτά, θα τα ακούσει ο Κωστόπουλος και θα φέρει τα πάνελ τούμπα! Δεν υπάρχει καμιά πρόταση από το Mega, ούτε υπήρχε. Έγινε μια κουβέντα για το Just The 2 Of Us, για την κριτική επιτροπή, αλλά μέχρι εκεί. Θα γινόταν μια κουβέντα να με δώσει ο Alpha για μια βραδιά στο Mega. Πάντως υπήρχε και πρόβλημα με την παράσταση, έπρεπε να ακυρωθεί. Τη συγκεκριμένη χρονιά νομίζω πως αν έκανα και μια τρίτη προσπάθεια να δείξω και κάτι άλλο πέρα από το “Νικ Ο’ Κλοκ” θα ήταν λίγο μ@λ@κί@. Οπότε το σκέφτηκα και έτσι.
 


Όσον αφορά την κριτική που δέχτηκε το «Νικ Ο' Κλοκ», ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε: «Εγώ έκανα μια εκπομπή, η οποία θεωρητικά μου πήγαινε, αναφέρομαι στο stand up comedy. Μου πάει λίγο το βράδυ με τα φώτα. Οι συνεντεύξεις δεν μου φάνηκες εμετικές, είχα στο μυαλό μου να κάνω μια ωραία κουβέντα. Δεν άρεσε στον κόσμο της τηλεόρασης που δε με αφορά ακόμα αλλά και πολλοί άνθρωποι δεν τρελαθήκανε. Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια, δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα από τη χαρά μου, ούτε τη βλακεία ήταν αυτή. Εγώ νομίζω πως όσο υπάρχει το “Δέστε τους”, οτιδήποτε άλλο θα κάνω ενώ υπάρχει, θα έρθει αυτόματα η σύγκριση με μένα. Κουραζόμουν πάρα πολύ για να βγει αυτό το αποτέλεσμα, όποιο και να ήταν. Είχα και το θέατρο και την απογευματινή εκπομπή. Δεν ήθελα να είμαι ίδιος σε όλα, όταν π.χ. στο “Δέστε τους” σχολιάζουμε κάτι και το ξανασχολιάζω το βράδυ, είναι το ίδιο, πόσους τρόπους διαφορετικούς να βρω; Πήγα λίγο με το κεφάλι, γιατί έτσι κι αλλιώς το “Δέστε τους” δεν μου τρώει χρόνο σαν προετοιμασία. Είναι σαν σίριαλ πια. Δεν θέλω να είμαι βαρεμένος στην τηλεόραση. Με επιλέγουν και κάτι περιμένει από εσάς. Ε, από εμάς δεν περιμένει να τον υπνωτίσουμε. Θα το κάνω μέχρι τα πενήντα μου».

Μιλώντας για την Ελένη Μενεγάκη, είπε: «Είναι μια πολύ μεγάλη συμπάθειά μου. Δείχνει ότι νοιάζεται για μένα σε ένα φυσιολογικό βαθμό. Θα μπορούσα να πω ότι τη θεωρώ φίλη μου, παρόλο που δεν έχουμε κολλητή επαφή», ενώ για τη Ζέτα Μακρυπούλια: «Είναι κολλητή φίλη μου. Δεν μπορώ να τη βάλω σε κανένα καλούπι. Μπορώ να κάνω για χάρη της στραβά μάτια».



Σχολίασε ακόμα για τον Πέτρο Κωστόπουλο ότι: «Μόνο το όνομά του να πεις εκνευρίζεται, οπότε είναι πολύ εύκολος στόχος. Είναι ένα φωτοκύτταρο πια, τα πιάνει. Είναι ωραίος τύπος. Βλέπω μεγαλύτερη πίεση σε σχέση με την αρχή της σεζόν. Νομίζω ότι τα παίρνει κατάκαρδα, είναι στην πρέσα. Το έχω περάσει κι εγώ το πρωινό. Για μένα δεν πρέπει να απαντάει, αν και δεν μου πέφτει λόγος. Θέλει τρία δευτερόλεπτα να σκεφτείς πριν δώσεις απάντηση. Απαντάει σε όλους και έχει έναν θυμό σε όλους.», ενώ για την Τζένη Μπαλατσινού, είπε: «Είναι υπερθεότητα, πεθαίνω για πάρτη της. Για φέτος θεωρώ ότι είναι πολύ ωραία».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης