Μαρία-Έλενα Κυριάκου: Ποιος της είπε «πήγαινε στο Voice και θα σε βγάλω νικήτρια;»

Μαρία-Έλενα Κυριάκου: Ποιος της είπε «πήγαινε στο Voice και θα σε βγάλω νικήτρια;»

«Πιστεύει πολύ σε μένα. Αν δεν ήταν ο αδερφός μου δεν θα βρισκόμουν σήμερα εδώ», λέει η διαγωνιζόμενη

 Μαρία-Έλενα Κυριάκου: Ποιος της είπε «πήγαινε στο Voice και θα σε βγάλω νικήτρια;»
Μία μέρα πριν τον μεγάλο τελικό του «Τhe Voice», οι τέσσερις φιναλίστ βρέθηκαν στο στούντιο Kapa, απ’ όπου βγαίνει στον αέρα το δημοφιλές τραγουδιστικό σόου, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν.

Η Μαρία-Έλενα Κυριάκου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πήρε την απόφαση, όντας εργαζόμενη μητέρα, να πάρει μέρος στο τηλεοπτικό σόου.
«Πιστεύω ότι μπορούσα να καταφέρω να κάνω ακόμα κάτι, το οποίο θα με έκανε ακόμα πιο ευτυχισμένη. Τη μουσική την αγαπούσα από μικρή και πάντοτε είχα ένα απωθημένο να κάνω κάτι με το τραγούδι, οπότε με τη συμμετοχή μου στο «The Voice» θα ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία, θα μου ανοίγονταν πόρτες», εξηγεί η διαγωνιζόμενη.
Κλείσιμο

Η Μαρία-Έλενα, που το βράδυ της Παρασκευής θα ανέβει για τελευταία φορά στο stage του «Voice» δεν διστάζει να αποκαλύψει ποιο χαρακτηριστικό των «ανταγωνιστών» της την φοβίζει και με περίσσεια ειλικρίνεια λέει: «Φοβάμαι την Αρετή για την διαφορετικότητά του ύφους της, την Έμιλυ για την μοναδική λαϊκή φωνή που έχει και τον Κιντάτο για την εμπειρία του ως επαγγελματίας στον χώρο».

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε ακόμα και στην οικογένειά της και συγκεκριμένα στον αδελφό της που ζει στην Κύπρο και βοηθάει την ίδια, με τον δικό του τρόπο, όλους αυτούς τους μήνες που εκείνη βρίσκεται στο παιχνίδι.
«Κάνει πολύ μεγάλη εκστρατεία. Όταν δήλωσα συμμετοχή, μου είπε θα σε βγάλω νικήτρια. Έχοντας αυτό ως στόχο διοργανώνει διάφορα πάρτι σε καφετέριες. Αύριο (σ.σ. σήμερα) στον τελικό μίλησε με τον δήμαρχο της Λάρνακας και θα κάνουνε μία πολύ μεγάλη εκδήλωση στην πλατεία Ευρώπης. Πιστεύει πολύ σε μένα. Αν δεν ήταν ο αδερφός μου δεν θα βρισκόμουν σήμερα εδώ».

Η Μαρία-Έλενα δεν δίστασε να αποκαλύψει πως θα απογοητευτεί αν δεν νικήσει και εξήγησε: «Θα απογοητευτώ γιατί πάρα πολύς κόσμος με έχει ψηφίσει, έχει δώσει κάποια χρήματα για μένα και θέλω πραγματικά να τον δικαιώσω».

Η Κύπρια τραγουδίστρια από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή αποκάλυψε ακόμη ποιος από τους συμπαίκτες της είναι ο μεγάλος της αντίπαλος και είπε: «Αντίπαλο θεωρώ την Αρετή, λόγω του ότι στατιστικά είμαστε στήθος με στήθος» και συμπληρώνει πως η ίδια θα ψήφιζε την Έμιλυ από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου.

Ακόμη σχολίασε και τις δηλώσεις του Γιούρι, ο οποίος υποστήριξε πως δέχτηκε πόλεμο.
 «Πράγματι δέχτηκε πόλεμο ο Γιούρι, λόγω του ότι είναι από εύπορη οικογένεια και είναι πολύ υποτιμητικό γι’αυτόν  να λένε ότι τον ψηφίζει ο πατέρας του και όχι ο κόσμος. Το καταλαβαίνω απόλυτα. Πιστεύω πως μετά από κάποια χρόνια θα αποδείξει ότι εδώ που έφτασε του άξιζε».

Τέλος η Μαρία-Έλενα δεν  θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην Δέσποινα Βανδή και δήλωσε: «Η Βανδή συγκεκριμένα στον τελικό μου είπε πως δεν έχω τίποτα να αποδείξω πλέον και να βγω στην σκηνή και να το απολαύσω. Έχω πάρει πολύ χρήσιμες συμβουλές, κυρίως όσων αφορά την σκηνική μου παρουσία, που αυτό πιστεύω ήταν ένα από τα ελαττώματά μου». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης