Μιχάλης Κουινέλης στο Όλα τρέλα: Η Αρετή λιποθύμησε στον ημιτελικό!

Μιχάλης Κουινέλης στο Όλα τρέλα: Η Αρετή λιποθύμησε στον ημιτελικό!

Ο coach του «The Voice» μίλησε στον Θέμο για ΟΛΑ!

Μιχάλης Κουινέλης στο Όλα τρέλα: Η Αρετή λιποθύμησε στον ημιτελικό!
Απέναντι από τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και τη Δούκισσα Νομικού κάθισε το βράδυ της Δευτέρας ο Μιχάλης Κουϊνέλης και μίλησε για… ΟΛΑ!
 
Ο coach του «The Voice» μίλησε για την Δέσποινα Βανδή, για την λιποθυμία της Αρετής και την αποχώρηση του Γιούρι, αλλά και για το γαλλικό «The Voice»!
 
Κλείσιμο


«Στην αρχή, όταν με έβαλαν δίπλα στη Δέσποινα... ήξερα πως ο Αντώνης και η Μελίνα είναι πιο προσιτοί, γιατί είχα και εγώ την αίσθηση ότι η Δέσποινα είναι λίγο πιο απόμακρη. Κι όταν είδα την καρέκλα μου δίπλα στης Δέσποινας, εντάξει ήθελα να βάλω τα κλάματα, γιατί λέω έχω που έχω όλα αυτά τα άγχη αν θα το κάνω καλά αυτό το πράγμα και είμαι και καινούριος σε αυτό, με έβαλαν και δίπλα στη Δέσποινα; Τι χαβαλέ θα μπορούσα να κάνω; Τώρα δε θέλω να φύγω δίπλα από τη Δέσποινα για κανένα λόγο» είπε αρχικά ο Μιχάλης Κουϊνέλης.
 


Όσο για την λιποθυμία της Αρετής και την αποχώρηση του Γιούρι; Ο Μιχάλης Κουϊνέλης αποκάλυψε ότι έχει δεθεί με τα παιδιά που επέλεξε να έχει στην ομάδα του. Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι η απόφασή του στον ημιτελικό για το αν θα προχωρήσει η Αρετή Κοσμίδου και ο Γιούρι Μελίκοβ ήταν πολύ δύσκολη. Στη συνέχεια, δε, ο coach αναφέρθηκε και στην λιποθυμία της Αρετής Κοσμίδου.
 
Στη συνέχεια, μίλησε και για το ταξίδι του στην Γαλλία για να εμφανιστεί στο «The Voice», προσθέτοντας ότι η επίσκεψη της Indila στην Ελλάδα και στο «The Voice» ήταν η αφορμή γι' αυτό το ταξίδι.

Τέλος, ο γνωστός μουσικός μίλησε και για την αγαπημένη του, Ήβη Αδάμου. «Το ενδιαφέρον των κοριτσιών δεν με έφερε σε δύσκολη θέση. Κάποιες φορές είμαι τρομακτικά πιστός και σταθερός».



Ρωτήθηκε ακόμα και αν λειτουργεί ως... coach και σε εκείνη: «Πρώτα από όλα δεν θέλω να μπλέκω στις δουλειές των άλλων. Αν μου ζητήσουν τη γνώμη μου, θα την πω. Δεν θέλω ποτέ να μου επιρρίψουν ευθύνες, όπως εγώ δεν θέλω να επιρρίπτω ευθύνες. Ο άνθρωπός μου είναι εκεί για να γινόμαστε ένα, όσο γίνεται περισσότερο, και να βαδίζουμε μαζί σε αυτό το… ανηφόρι που λέμε ζωή. Η Ήβη είναι πάρα πολύ συγκεντρωμένη σε αυτό που κάνει. Επειδή την ξέρω από 16 της, συνεργαστήκαμε και οι γονείς της με συμβουλεύτηκαν για το τι θα μπορούσε να κάνει. Τη γνώμη μου, όταν μου τη ζητήσει θα την πω», προσθέτοντας: «Δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Κόντεψα να παντρευτώ και… κότεψα. Έχει δύο χρόνια περίπου. Ήμουν σε μια σχέση, που ήταν η πιο μεγάλη μου σχέση. Είχε διαρκέσει περίπου 5 χρόνια. Ήταν η πρώτη μου σχέση με την οποία  αποφάσισα να συζήσω. Ήταν ωραία, αλλά όταν είσαι 5 χρόνια με μια κοπέλα σίγουρα περιμένει κάτι από σένα και να πάτε ένα βήμα παραπάνω». 




Τα ολοκαίνουργια τραγούδια των 8 φιναλίστ (Λευτέρης Κιντάτος, Αρετή Κοσμίδου, Μαρία Ελένη Κυριάκου, Κατερίνα Λιόλιου, Γιούρι Μελικόβ, Άλεξ Οικονόμου, Αίμιλη Χαραλάμπους, Βασίλης Χατζηπαρτάλης) του “The Voice” αλλά και τα ντουέτα κυκλοφορούν δύο μέρες μετά τον μεγάλο τελικό, αυτή την Κυριακή 11/5 αποκλειστικά με το Πρώτο Θέμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης