Τζένη Μπαλατσινού: Πώς αντέδρασε στα σχόλια της «κουμπάρας» της Ελένης Μενεγάκη;

Τζένη Μπαλατσινού: Πώς αντέδρασε στα σχόλια της «κουμπάρας» της Ελένης Μενεγάκη;

«Η μικρή έχει πάρει από την Τζένη τον τσαμπουκά και το “είμαι ωραία;”. Και είναι έξι, φαντάσου στα δεκαέξι της» είπε η Ελένη Μενεγάκη για την νονά της κόρης της, Τζένη Μπαλατσινού- Η αντίδραση της οικοδέσποινας του Πρωινό Μou

 Τζένη Μπαλατσινού: Πώς αντέδρασε στα σχόλια της «κουμπάρας» της Ελένης Μενεγάκη;
Τα χαρακτηριστικά που πήρε η μικρή της κόρη από τη «νονά» της Τζένη Μπαλατσινού, αποκάλυψε στην χθεσινή εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη: «Η μικρή έχει πάρει από την Τζένη τον τσαμπουκά και το “είμαι ωραία;”. Και είναι έξι, φαντάσου στα δεκαέξι της» είπε.

Το Πρωινό mou έπαιξε το χαρακτηριστικό απόσπασμα και η τηλεοπτική παρέα της εκπομπής ζήτησαν από την Τζένης Μπαλατσινού, να το σχολιάσει. Εκείνη αρνήθηκε να πει ο,τιδήποτε και δεν άρθρωσε ούτε λέξη. Με το ύφος της όμως, «είπε» όσα δεν θέλησε να πει τα λόγια. Ο Πέτρος Κωστόπουλος, δεν κατάφερε να μείνει σιωπηλός και σχολίασε: «Το είπε δυο φορές, τσαμπουκαϊλίκι και μετά είπα και τσαμπουκάς. Εσείς ξέρετε πολύ καλά, όπως ξέρει και όλη η Ελλάδα, ότι η Τζένη είναι ένας πάρα πολύ ήρεμος άνθρωπος και εγώ ένας Κούρδος και βάρβαρος. Ευτυχώς δεν βάπτισα εγώ το παιδί, γιατί τώρα θα είχε πάρει τα τσεκούρια. Ενώ αν έκανα τσάκρα θα ήμουν καλός».

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα: peoplegreece.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης