Σάκης Ρουβάς: Από το "Τae Kwon Do" ξεκινάει η μεγάλη περιοδεία του

Σάκης Ρουβάς: Από το "Τae Kwon Do" ξεκινάει η μεγάλη περιοδεία του

Η προπώληση των εισιτηρίων για το #TheAceOfHeartsTour ξεκίνησε επίσημα

Σάκης Ρουβάς: Από το "Τae Kwon Do" ξεκινάει η μεγάλη περιοδεία του
Η προπώληση εισητηρίων της μεγάλης περιοδείας που ετοιμάζει ο Σάκης Ρουβάς  #TheAceOfHeartsTour ξεκίνησε πλεόν επίσημα.

Πρώτος σταθμός; To Tae Kwon Do, όπου ο τραγουδιστής στις 26 Απριλίου θα δώσει μία φαντασμαγορική συναυλία τραγουδώντας μπροστά σε χιλιάδες κόσμο.

Κλείσιμο
Ο τραγουδιστής αυτή την περίοδο βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, ώστε όλα να είναι έτοιμα την μεγάλη βραδιά, ενώ φροντίζει συχνά να ενημερώνει μέσα από τα social media του φίλους του για την έναρξη της περιοδείας του.



Μαζί του στη σκηνή θα ανέβουν και γνωστά ονόματα από το χώρο της ποπ σκηνής. Οι Onirama, η Ελένη Φουρέιρα, οι Boys & Noise και η dj και μουσική παραγωγός Xenia Ghali θα βρεθούν στο πλευρό του. Οι καλλιτέχνες μάλιστα έχουν ποστάρει στους λογαριασμούς τους στο Instagram κάποια promo video της μεγάλης περιοδείας ενημερώνοντας και αυτοί με τον ίδιο τρόπο το κοινό για την εν λόγω βραδιά.

Μπορεί ο Σάκης Ρουβάς να τραγουδάει “Σε Πεθύμησα” όμως όπως όλα δείχνουν και το κοινό τον έχει επιθυμήσει, αφού ο διάσημος performer είχε αρκετό διάστημα να εμφανιστεί στην σκηνή.

Αξίζει να σημειωθεί πως το “The Ace of Hearts Tour” είναι αφιερωμένο στους σκοπούς  του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την οικονομική ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. 





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης