Καινούργιου: Έχω κάνει στημένα παπαράτσι, το παραδέχομαι

Καινούργιου: Έχω κάνει στημένα παπαράτσι, το παραδέχομαι

Εξομολογήθηκε πόσο ερωτευμένη είναι με τον σύντροφό της

Καινούργιου: Έχω κάνει στημένα παπαράτσι, το παραδέχομαι
Για τη σχέση της με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, τις πλαστικές επεμβάσεις, αλλά και τα στημένα παπαράτσι μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου στην τελευταία της συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Δεν έχω μάτια για άλλον. Είμαι πολύ ερωτευμένη με τον Βασίλη... Διανύω μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής μου και δεν ντρέπομαι για αυτό», δήλωσε η παρουσιάστρια του Alpha.

Κλείσιμο
Ο γάμος, όπως δήλωσε στο περιοδικό ΟΚ! είναι κάτι που σκέφτεται: «Με τον πατέρα των παιδιών μου θέλω να μείνω μαζί για μια ζωή. Μακάρι να είναι ο Βασίλης αυτός».
 
Όταν ρωτήθηκε για τα στημένα παπαράτσι, αποκάλυψε ότι έχει κάνει, αλλά ποτέ με τον σύντροφό της: «Ποτέ δεν έχω στήσει παπαράτσι με τον σύντροφό μου. Εγώ έχω κάνει και σε παραλία για να είναι προσεγμένες οι φωτογραφίες με ρετούς. Μπορεί για τη δική μου ανασφάλεια να το έκανα, αλλά το έκανα. Και με ενοχλεί που πολλές έχουν κάνει και δεν το παραδέχονται».
 
Όσον αφορά στις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, είπε: «Μα γιατί να πω κάτι ψεύτικο, όταν κυκλοφορεί φωτογραφία από τα 16 μου, που είχα άλλη μύτη; Να βγάλω τρελό τον κόσμο για να νιώσω καλύτερα; Έχω πει ότι έχω κάνει πλαστική στη μύτη και στο στήθος μου. Τι άλλο να έχω κάνει; Είμαι μικρή κοπέλα».
 
Τέλος, για το αν θα έκανε κάποια αλλαγή στην εμφάνισή της για να κάνει πρωινό, δήλωσε: “«Δεν μου αρέσει καθόλου που βγαίνουν όλοι ότι θέλουν να κάνουν πρωινό και το θεωρούν και καταξίωση».
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης