Γιώργος Λιάγκας: «Με τη Φαίη δεν θέλαμε να κάνουμε εκπομπή μαζί»

Γιώργος Λιάγκας: «Με τη Φαίη δεν θέλαμε να κάνουμε εκπομπή μαζί»

«Ήταν πολύ δύσκολο για ένα ζευγάρι και για δύο ανθρώπους που έχουν κάνει μόνοι τους βήματα σ’ αυτό το χώρο να πουν ότι θα μοιραστούν μια εκπομπή 50-50»

Γιώργος Λιάγκας: «Με τη Φαίη δεν θέλαμε να κάνουμε εκπομπή μαζί»
Για το “The Voice”, το “Dancing With The Stars”, το αν σκέφτεται να κάνει ένα βραδινό talk show, αλλά και τη συνεργασία του με τη σύζυγό του, Φαίη Σκορδά, μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Για να είμαι ειλικρινής, με τη Φαίη δεν θέλαμε να κάνουμε μαζί εκπομπή. Πήραμε πολύ μεγάλο ρίσκο όταν αποφασίσαμε να κάνουμε μαζί πρωινό. Ήταν πολύ δύσκολο για ένα ζευγάρι και για δύο ανθρώπους που έχουν κάνει μόνοι τους βήματα σ’ αυτό το χώρο να πουν ότι θα μοιραστούν μια εκπομπή 50-50. Το ότι μας βγήκε καλά σε μας τους δύο, δεν το ξέραμε από πριν, μας έκατσε», είπε για την τηλεοπτική συνύπαρξή του με την 34χρονη σύζυγό του, και συνέχισε: «Στην αρχή, λοιπόν, λέγαμε ότι θα ήταν ιδανικό να το κάνουμε για ένα χρόνο, αλλά στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν. Έμειναν πάρα πολλοί συνάδελφοί μας άνεργοι. Και μετά βλέπεις και κάτι άλλο. Τα τελευταία χρόνια μπαίνουμε στο σπίτι του άλλου, είμαστε μέρος της συζήτησης της οικογένειας. Θα ήταν, λοιπόν, αχαριστία να το πετάγαμε αυτό και να λέγαμε «Σταματάμε να κάνουμε κάτι άλλο». Και γι’ αυτό ακριβώς το αναθεωρήσαμε και είπαμε με τη Φαίη ότι όσα χρόνια ο κόσμος αποδέχεται αυτό το πράγμα, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε –και, βέβαια, όσο βρίσκουμε και τηλεοπτική στέγη. Νομίζω, όμως, ότι λειτουργεί παράλληλα, δηλαδή αν ο κόσμος αποδέχεται ένα πρόγραμμα, θα υπάρχει τηλεοπτική στέγη. Ο κόσμος δίνει δουλειά σε μας τους παρουσιαστές. Δεν δίνουν τα κανάλια». 
 
Κλείσιμο
Όσο για τα shows του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας είπε στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly»: «Πιστεύω ότι κάποια πράγματα μου ταιριάζουν και κάποια πράγματα δεν μου ταιριάζουν. Το “Your Face”, ας πούμε, δεν θα μπορούσα να το κάνω· ούτε τσαχπίνης είμαι, ούτε μπορώ να κάνω αυτά που κάνει η Μπεκατώρου... Το “Dancing”, επίσης, δεν θα μπορούσα να το παρουσιάσω. Το “The Voice”, που είναι ένα talent show, που θέλει στοιχεία παρουσιαστή που κρατάει χρόνο και ισορροπίες, πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω. Κι έτσι, λοιπόν, αυτοπροτάθηκα το καλοκαίρι, επειδή μου άρεσε πολύ! Ο Γιάννης Λάτσιος επιμένει ότι κάποια στιγμή πρέπει να κάνουμε ένα βραδινό talk show, γιατί θεωρεί ότι είμαι καλός στις συνεντεύξεις και θα το κάνω. Αλλά, αυτό είναι κάτι που θέλει πολλή δουλειά και δεν είχα το χρόνο αυτή τη στιγμή για κάτι τέτοιο. Άρα από το να το κάνω, να μη βγει καλό και να κοπεί σε τρεις μήνες, προτιμώ να μην το επιχειρήσω. Στόχος μου είναι όταν το κάνω, να πετύχει». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης