Σοφία Κουρτίδου στο Όλα τρέλα: Μία φωνή, όλα τα μουσικά όργανα

Σοφία Κουρτίδου στο Όλα τρέλα: Μία φωνή, όλα τα μουσικά όργανα

Μίλησε για τις «χιουμοριστικές ιστορίες προσωπικής θλίψης» που γράφει και συνθέτει η ίδια

Σοφία Κουρτίδου στο Όλα τρέλα: Μία φωνή, όλα τα μουσικά όργανα
Το βράδυ της Τρίτης, η Σοφία Κουρτίδου κάθισε απέναντι από τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και την Δούκισσα Νομικού και μίλησε για… ΟΛΑ!
 
Κλείσιμο


Η ηθοποιός, τραγουδίστρια, αλλά και συμμετέχουσα στο νέο show του ΑΝΤ1 «Your face sounds familiar» μίλησε στην… τρελή τηλεοπτική παρέα για τα κομμάτια που δημιουργεί μόνη της, υποκαθιστώντας με τη φωνή της ακόμα και τα μουσικά όργανα των κομματιών της, πράγμα που εντυπωσίασε τους παρουσιαστές.
 


Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο δίσκο της με τίτλο «Περιπαθώς και ρουφηχτά», ενώ έκανε ειδική αναφορά και στο κομμάτι της που κάνει μνεία στην κυτταρίτιδα. Τα χαρακτήρισε δε «χιουμοριστικές ιστορίες προσωπικής θλίψης», ενώ η Δούκισσα το χαρακτήρισε «ο ύμνος των γυναικών».
 
Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα μαλλιά της, που είναι κατσαρά, πυκνά και πλούσια και πολλές φορές της προκαλούν πρόβλημα, από το να βάλει κάποια περούκα στο πλαίσιο του show μέχρι και στην προσωπική της ζωή. Διηγήθηκε ακόμα και μια ιστορία από τα παιδικά της χρόνια, τότε που σαν παιδί κόλλησε ψείρες!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης