Άννα Φόνσου: «Η Αλίκη και super market να έκανε, πάλι θα έβγαζε λεφτά»

Άννα Φόνσου: «Η Αλίκη και super market να έκανε, πάλι θα έβγαζε λεφτά»

Τι είπε για τον επεισοδιακό γάμο της, με κουμπάρους την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Άννα Φόνσου: «Η Αλίκη και super market να έκανε, πάλι θα έβγαζε λεφτά»
Στo σπίτι των Καρντάσιανς βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης, η πρόεδρος του συλλόγου «Το Σπίτι του Ηθοποιού», και μίλησε για την φιλοξενία του Ανδρέα Μπάρκουλη, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την αξέχαστη κουμπαριά τους, αλλά και για το φλερτ του Ντίνου Ηλιόπουλου.

«Ο Ανδρέας Μπάρκουλης έφυγε, τον φιλοξενούσαμε για την μετεγχειρητική του θεραπεία που έκανε» είπε για τον συνάδελφό της και πρόσθεσε: «Θα συνέλθει και θα είναι και πάλι στην δουλειά. Στο Σπίτι του Ηθοποιού τον κάναμε να περνάει καλά, τώρα δεν ξέρω πώς θα είναι» και τόνισε: «Η μοναξιά για τους καλλιτέχνες είναι τρομακτική».

Κλείσιμο
Ωστόσο, η Άννα Φόνσου, θυμήθηκε τον επεισοδιακό γάμο της, με κουμπάρους την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. «Παντρεύτηκα το ’62 στον Άγιο Διονύση στον Αρεοπαγίτη και ο κόσμος ήταν τόσος πολύς που ποδοπατήθηκαν. Δεν μπορούσε να φτάσει το αμάξι με την νύφη. Μου έσκισαν το νυφικό και το είχα πάρει από το Παρίσι» και συνέχισε λέγοντας: «Ο παπάς μας είπε: Να κάνουμε μία ευχή» και φύγαμε. Όταν επιστρέψαμε από το γαμήλιο ταξίδι, η πεθερά μου, βαθιά θρησκευόμενη είπε να παντρευτούμε κανονικά και ξαναπαντρευτήκαμε. Ήταν ο πιο ωραίος άνδρας ο Κώστας Παλτόγλου» εξομολογήθηκε και παραδέχτηκε ότι έχει κάνει τρεις γάμους. «Λίγοι είναι;» Ρώτησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με χιούμορ.

Διαβάστε περισσότερα από το peoplegreece.com εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης