Η Βανδή τραγουδάει το «Ωτοστόπ» της Βίσση!

Η Βανδή τραγουδάει το «Ωτοστόπ» της Βίσση!

Από τα στιγμιότυπα που θα συζητηθούν όσο λίγα!

Η Βανδή τραγουδάει το «Ωτοστόπ» της Βίσση!
Λίγες ώρες απομένουν μέχρι να αρχίσει ο ελληνικός τελικός, ο οποίος θα αναδείξει ποιο κομμάτι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 59ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Εurovision, που διεξαχθεί στην Κοπεγχάγη της Δανίας.
 
Οι ετοιμασίες γίνονται με πυρετώδεις ρυθμούς, καθώς από τη σκηνή του Acro Music Hall, δεν θα παρελάσουν μόνο οι παρουσιαστές της βραδιάς, Γιώργος Καπουτζίδης και Δέσποινα Βανδή και οι διαγωνιζόμενοι Κώστας Μαρτάκης, Κρυσταλλία, Freaky Fortune και Josephine, αλλά και μεγάλα ονόματα που έχουν αντιπροσωπεύσει τη χώρα μας κατά το παρελθόν στον πιο διάσημο μουσικό θεσμό.
 
Κλείσιμο


Ανάμεσα όμως σε εκείνους που θα ντύσουν με τη φωνή τους τη μουσική βραδιά θα είναι και το ζευγάρι των παρουσιαστών που θα τραγουδήσουν το «Ωτοστόπ», που είχε ερμηνεύσει η Άννα Βίσση το 1980.
 
Και όταν η Δέσποινα Βανδή τραγουδάει κομμάτι της «άσπονδης», εδώ και πολλά χρόνια, συναδέλφου της – σύμφωνα πάντα με τις φήμες και τα δημοσιεύματα -, τότε μπορεί κανείς να σκεφτεί πόσο θα ξεχωρίσει αυτό το ενσταντανέ από τη σημερινή βραδιά!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης