Χατζηγιάννης: Γράψαμε μαζί με τον Μπουλά το τελευταίο του τραγούδι

Χατζηγιάννης: Γράψαμε μαζί με τον Μπουλά το τελευταίο του τραγούδι

«Ο Σάκης ήταν ένας ωραίος αλήτης», είπε ο τραγουδιστής

Χατζηγιάννης: Γράψαμε μαζί με τον Μπουλά το τελευταίο του τραγούδι
Στην κάμερα πρωινής εκπομπής, λίγο μετά την πρεμιέρα του σε μαγαζί των νοτίων προαστίων, μίλησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τις φήμες που τον θέλουν να συνεργάζεται με τη Ζέτα Μακρυπούλια στη «Μελωδία της Ευτυχίας», το αν θα κάτσει στην καρέκλα του κριτή στο «Just the 2 of Us», αλλά και τον Σάκη Μπουλά.

«Δεν ισχύει ότι θα συμμετάσχω στη Μελωδία της Ευτυχίας. Βέβαια, το ότι είμαστε μαζί με τη Ζέτα, δεν αποκλείει να συνεργαστούμε και επαγγελματικά. Δεν αποκλείει το ένα το άλλο, γιατί δεν παύει να είμαστε και δύο επαγγελματίες του χώρου», είπε ο τραγουδιστής, διαψεύδοντας παράλληλα και τις φήμες που τον θέλουν να είναι ένας από τους τέσσερις κριτές στο Just the 2 of Us: «Ούτε αυτό ισχύει. Όπως καταλαβαίνετε δεν έχω πολλές προτάσεις».

Κλείσιμο
Τέλος, ρωτήθηκε και για τον Σάκη Μπουλά, αποκαλύπτοντας ότι μαζί έγραψαν το τελευταίο του τραγούδι. «Ο Σάκης ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος κι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης. Είχα την τύχη και την χαρά να τον γνωρίσω και να συνεργαστώ μαζί του στην Ακτή Πειραιώς. Μαζί γράψαμε το τελευταίο του τραγούδι. Ο Σάκης ήταν ένας ωραίος αλήτης. Νομίζω ότι θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη γιατί ήταν από τους ανθρώπους που άφηνε το σημάδι στις καρδιές όλων μας. Ό,τι έχει κάνει θα μείνει διαχρονικό σε όλους εμάς», εξομολογήθηκε στην κάμερα του Πρωινό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης