Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Γιατί είπε «όχι» στο ελληνικό... ModernFamily

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Γιατί είπε «όχι» στο ελληνικό... ModernFamily

«Θέλω να με εκφράζουν ο ρόλος, το έργο, η συνεργασία σε μια σειρά»

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Γιατί είπε «όχι» στο ελληνικό... ModernFamily
Για τους λόγους που αρνήθηκε να συμμετέχει στην ελληνική εκδοχή της σειράς ModernFamily στο Mega, αλλά και για τη σχέση της με τον σύζυγό της Φάνη Μουρατίδη μίλησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σε πρόσφατη συνέντευξή του.
 
«Συζητάμε πολύ με τον Φάνη και αυτό είναι πολύ βοηθητικό. Καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον, ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι αυτή η δουλειά, γνωρίζουμε τα στραβά της και ακριβώς εκεί υπάρχει μια κατανόηση και αλληλοστηριζόμαστε», είπε για τον σύζυγό της η γνωστή ηθοποιός στο περιοδικό HELLO! και συνέχισε: «Όταν καθίσουμε το βράδυ οι δυο μας με τον Φάνη, θα συζητήσω το οποιοδήποτε πρόβλημα και εκεί μπορεί να αφεθώ. Σε σχέση όμως με τα παιδιά, προσπαθώ όσο γίνεται να μην μεταφέρω τα προβλήματα της δουλειάς».
 
Κλείσιμο
Με αφορμή την παραδοχή της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους ότι η τηλεόραση δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της, η ίδια εξήγησε τους λόγους που είπε όχι στη νέα σειρά του Mega, Modern Family: «Ισχύει ότι δέχτηκα πρόταση, αλλά τελικά δεν ευοδώθηκε η συνεργασία λόγω χρόνου. Δεν ταίριαζαν χρονικά τα γυρίσματα με το δικό μου πρόγραμμα, οπότε δεν θα είμαι».
 
Ποια είναι, όμως, η γνώμη της για την τηλεόραση; « Όλες οι δουλειές μου αρέσουν, είτε αφορούν την τηλεόραση είτε το θέατρο. Αρκεί, φυσικά, να μπορώ και να με εκφράζουν ο ρόλος, το έργο, η συνεργασία. Από εκεί και πέρα, δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι ποιοτική ή εμπορική η δουλειά», είπε η ηθοποιός.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης