Μιχάλης Κουϊνέλης: Με την Ήβη είμαστε μαζί περίπου έναν χρόνο

Μιχάλης Κουϊνέλης: Με την Ήβη είμαστε μαζί περίπου έναν χρόνο

«Όχι τέσσερα ή πέντε χρόνια, όπως έχει γραφτεί»

Μιχάλης Κουϊνέλης: Με την Ήβη είμαστε μαζί περίπου έναν χρόνο
Για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με την Ήβη Αδάμου ο Μιχάλης Κουϊνέλης σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό, ενώ αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του στο The Voice.
 
«Δεν κρύβω κάτι. Με την Ήβη είμαστε μαζί περίπου έναν χρόνο – όχι τέσσερα ή πέντε χρόνια, όπως έχει γραφτεί», είπε όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή και για το αν είναι επιφυλακτικός στην προβολή της σχέσης του με την Ήβη Αδάμου.
 
Κλείσιμο
Και συνέχισε ο frontman των Stavento: «Θέλω να είμαι ξεκάθαρος σε αυτό. Η Ήβη όταν συνεργαστήκαμε για πρώτη φορά ήταν 16 χρονών και ζούσε στην Κύπρο. Στα 18 της ήρθε στην Αθήνα για τις σπουδές της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και συνεργαστήκαμε ξανά στον επόμενο δίσκο της. Ξεκινήσαμε ως φίλοι. Αλλά πραγματικά δεν θέλω να απασχολώ με την προσωπική μου ζωή. Δεν ξέρω ειλικρινά πώς πρέπει να το διαχειριστώ. Άλλωστε, κανείς δεν γνωρίζει τι του επιφυλάσσει το μέλλον».
 
Όσο για την εμπειρία του μέχρι τώρα στο The Voice; «Είχα ενδοιασμό για τη δημοσιότητα, αλλά όχι για το παιχνίδι. Όταν μου έγινε η πρόταση, η πρώτη μου αντίδραση ήταν “από πού κι ως πού;”. Στη συνέχεια είδα τα επεισόδια του εξωτερικού και ενθουσιάστηκα, αλλά μετά μου δημιουργήθηκε η απορία “ποιος θα διαλέξει εμένα στις οντισιόν;”. Γιατί ο πολύς κόσμος με γνωρίζει μέσα από το συγκρότημα, αλλά δεν ξέρει πως ασχολούμαι με τη μουσική παραγωγή», είπε ο Μιχάλης Κουϊνέλης στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης