Γιώργος Λιανός: Ήμουν αφελής και μου άρεσε το Fame Story

Γιώργος Λιανός: Ήμουν αφελής και μου άρεσε το Fame Story

«Σκεφτόμουν ότι η αναγνωρισιμότητα που είχα αποκτήσει ήταν έναν χαρτί που έπρεπε να παίξω σωστά για να κάνω αυτό που πάντα ήθελα: τη μουσική»

Γιώργος Λιανός: Ήμουν αφελής και μου άρεσε το Fame Story
Για την συμμετοχή του στο Fame Story και τη ζωή του τότε μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό ο Γιώργος Λιανός.

«Το να γίνω γνωστός με απασχόλησε τις τελευταίες εβδομάδες που ήμουν στο παιχνίδι, όταν είχε ήδη συμβεί. Σκεφτόμουν ότι η αναγνωρισιμότητα που είχα αποκτήσει ήταν έναν χαρτί που έπρεπε να παίξω σωστά για να κάνω αυτό που πάντα ήθελα: τη μουσική», δήλωσε ο τραγουδιστής και παρουσιαστής στο περιοδικό «Εγώ Weekly».
 
Κλείσιμο
Όσο για το αν άλλαξε το ριάλιτι μουσικής τον χαρακτήρα του; «Για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Όλοι ήμασταν αλλαγμένοι. Νομίζαμε ότι όλος ο κόσμος περιστρεφόταν γύρω από εμάς», δήλωσε και απάντησε και στο αν θα ξαναπήγαινε, τώρα που ξέρει πως ήταν τα πράγματα: «Και ναι και όχι. Θα πήγαινα, γιατί μου έδωσε ένα εισιτήριο που ισχύει μέχρι και αυτήν τη στιγμή που μιλάμε. Κάνω ακόμη τη διαδρομή που μου αρέσει. Δεν θα πήγαινα, γιατί τώρα είμαι περισσότερο συνειδητοποιημένος και ξέρω πάνω- κάτω τι γίνεται. Τότε είχα μπει ως “άγραφος χάρτης”. Ήμουν αφελής και μου άρεσε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης