Άννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους: Δε θα παίξω ντε και καλά και θα αμείβομαι με ψίχουλα

Άννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους: Δε θα παίξω ντε και καλά και θα αμείβομαι με ψίχουλα

«Έχουμε οικονομικό πρόβλημα, όπως όλοι οι άνθρωποι»

Άννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους: Δε θα παίξω ντε και καλά και θα αμείβομαι με ψίχουλα
Καλεσμένη στα «Καρντάσιανς» ήταν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία μίλησε για την οικογένεια της και για τους λόγους που αρνήθηκε να συμμετάσχει στη νέα σειρά του καναλιού «Τρίχες» που υπογράφει ο Αλέξανδρος Ρήγας.
 
Η Άννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους δήλωσε χαρούμενη που κατάφερε να κάνει παιδιά στην ηλικία που ήθελε και εξήγησε ότι «Θα έκανα τρίτο και τέταρτο παιδί αν είχα οικονομική άνεση!».
 
Κλείσιμο
«Έχουμε οικονομικό πρόβλημα, όπως όλοι οι άνθρωποι. Αυτό δεν σημαίνει πως ντε και καλά θα παίξω και να αμείβομαι με ψίχουλα. Θέλω να πληρωθώ με τα λεφτά της εποχής. Δεν λέω για τα λεφτά που μπορεί να έπαιρνε κάποιος κάποτε», είπε η ηθοποιός, ενώ αποκάλυψε πως είπε και σχετικά πρόσφατα όχι, συγκεκριμένα στην πρόταση που της έγινε να παίξει στις «Τρίχες». «Το τελευταίο “όχι” το είπα σχετικά πρόσφατα. Γράφτηκε, μάλιστα, πως είπα “όχι” για τις “Τρίχες”. Γιατί δηλαδή; Σε όλες τις προτάσεις λες “ναι”; Γράφτηκε πως τσακώθηκα με τον Αλέξανδρο Ρήγα κλπ. Καμία σχέση. Μου έκαναν μια πρόταση, δεν μπορούσα λόγω συνθηκών και είπα “όχι”», σημείωσε.
 
Όσο για το αν φοβήθηκε τα 5 χρόνια που έμεινε εκτός δουλειάς; «Συνέπεσε η απουσία και με την κρίση, οι δουλειές λιγοστέψανε, τα πράγματα δυσκόλεψαν και φοβήθηκα ότι κάποια στιγμή μπορεί να είμαι εκτός», είπε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης