Μιχάλης Κουϊνέλης: Στην Ελλάδα του σήμερα συμφωνώ με το The Voice

Μιχάλης Κουϊνέλης: Στην Ελλάδα του σήμερα συμφωνώ με το The Voice

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι σε μια πληγωμένη Ελλάδα είναι καλό βήμα για να προχωρήσει κάποιος»

Μιχάλης Κουϊνέλης: Στην Ελλάδα του σήμερα συμφωνώ με το The Voice
Για το πως δέχτηκε τελικά να μπει στην κριτική επιτροπή του The Voice  και την ανάγκη ύπαρξης ενός μουσικού σόου στην Ελλάδα του σήμερα μίλησε ο Μιχάλης Κουϊνέλης σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Είδα το ξένο και είδα ότι δεν είχε καμία σχέση με τα άλλα τηλεοπτικά σόου. Έχω ακούσει πώς ήταν τα άλλα και όταν είδα το αντίστοιχο ξένο και άκουσα τις καλές φωνές, συμφώνησα. Μου ζητήθηκε να κάνω αυτό που επί της ουσίας κάνω και στη δουλειά μου. Δεν είμαι ο άνθρωπος της τηλεόρασης. Δεν ήξερα αν μπορώ να αντεπεξέλθω. Το φοβόμουν λίγο αλλά προσπαθώ να το διαχειριστώ», δήλωσε ο τραγουδιστής στο Βήμα.

Κλείσιμο
Και συνέχισε: «Τάλεντ σόου γίνονται πολλά κατά καιρούς, δεν ξέρω πόσοι έκαναν καριέρα είτε κέρδισαν είτε όχι. Το μόνο που ξέρω είναι ότι σε μια πληγωμένη Ελλάδα είναι καλό βήμα για να προχωρήσει κάποιος. Πριν από δέκα χρόνια δεν θα συμφωνούσα γιατί υπήρχαν πολλές εταιρείες με εργαζομένους, υπήρχαν λεφτά και μαγαζιά. Τώρα το ένα κλείνει μετά το άλλο, δεν δίνουν λεφτά σε νέους καλλιτέχνες. Στην Ελλάδα τού σήμερα συμφωνώ με ένα τέτοιο σόου. Τώρα βέβαια το πώς θα διαχειριστεί το κάθε παιδί τον εαυτό του είναι δική του απόφαση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης