Δημήτης Σκαρμούτσος: Τα ναρκωτικά και το αλκοόλ είναι μια τεράστια μάστιγα

Δημήτης Σκαρμούτσος: Τα ναρκωτικά και το αλκοόλ είναι μια τεράστια μάστιγα

«Δεν με ένοιαζε αν θα κάνει κακό στην καριέρα μου, ήθελα απλά να είμαι εντάξει στους ανθρώπους εκεί έξω»

Δημήτης Σκαρμούτσος: Τα ναρκωτικά και το αλκοόλ είναι μια τεράστια μάστιγα
Για την σχέση του με την τηλεόραση, αλλά και τους λόγους που μίλησε δημοσίως για τη μάχη του με τα ναρκωτικά μίλησε ο Δημήτης Σκαρμούτσος, καλεσμένος σε απογευματινή εκπομπή.

«Η τηλεόραση ήταν θέμα τύχης για μένα. Δεν το έψαξα, δεν το σκέφτηκα. Όταν πρωτοβγήκα, μάλιστα, πίστευα ότι δεν θα κάνω για την τηλεόραση. Ήξερα ποιες ήταν οι αντιδράσεις του κόσμου μέχρι τότε βλέποντάς με. Δεν ήταν πάρα πολύ θετικές. Όταν έμπαινα σε καλά μαγαζιά, έρχονταν από πίσω μου και έλεγαν “τι κάνει αυτός εδώ;”. Με έχουν διώξει, με ακολουθούσε η ασφάλεια του μαγαζιού για να μην κλέψω…» δήλωσε ο chef, αναφερόμενος στη σχέση του με την τηλεόραση.
 
Κλείσιμο
Όσο για την επιλογή να παραδεχτεί δημοσίως τη μάχη του με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, από την οποία βγήκε νικητής, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Ο Κόσμος Ανάποδα»: «Το είχα βγάλει από μέσα μου πολλά χρόνια, το έχω αποβάλει όλο αυτό. Είναι καλό να μοιράζεσαι με ανθρώπους τα προβλήματά σου, γιατί έτσι τους κάνεις να ευαισθητοποιηθούν και να νιώσουν πιο κοντά σου. Τα ναρκωτικά και το αλκοόλ είναι μια τεράστια μάστιγα. Δεν με ένοιαζε αν θα κάνει κακό στην καριέρα μου, ήθελα απλά να είμαι εντάξει στους ανθρώπους εκεί έξω». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης