Ευαγγελία Αραβανή: Δεν έκρυψα ποτέ ότι έχω ασχοληθεί με τον χορό

Ευαγγελία Αραβανή: Δεν έκρυψα ποτέ ότι έχω ασχοληθεί με τον χορό

«Αλλά από εκεί και πέρα, έχουν ακουστεί και κάποια αβάσιμα πράγματα και σχόλια, τα οποία δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να σχολιάσω»

Ευαγγελία Αραβανή: Δεν έκρυψα ποτέ ότι έχω ασχοληθεί με τον χορό
Η εμπειρία της στο Dancing with the Stars, αλλά και η σχέση της με τον Ηλία Βρεττό ήταν μερικά από τα θέματα για τα οποία μίλησε η η Ευαγγελία Αραβανή σε πρόσφατη συνέντευξή της σε τηλεοπτικό περιοδικό.
 
Εξηγώντας πώς βιώνει η ίδια την εμπειρία της στο σόου χορού, το μοντέλο και παρουσιάστρια είπε: «Μοναδική και τη χαίρομαι πραγματικά γιατί περνάω πολύ όμορφα εκεί. Μπορεί η κούραση να είναι καθημερινή και οι ώρες της πρόβας, των γυρισμάτων κι όλων αυτά που απαιτούνται για να βγει ένα live την Κυριακή στον αέρα να είναι πολύωρες και κουραστικές, αλλά επειδή ο χορός είναι κάτι που μου άρεσε από όταν ήμουν κοριτσάκι, ακόμα το απολαμβάνω».

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, κλήθηκε για ακόμα μια φορά να απαντήσει σε όσα ακούστηκαν για τη σχέση της με τον χορό: «Εγώ δεν στέκομαι σε αυτό το κομμάτι, γιατί, απ' ό,τι πολλοί μπορεί να έχουν καταλάβει και θα το ξαναπώ, φέτος η παραγωγή αποφάσισε να βάλει μέσα στο  παιχνίδι άτομα τα οποία είχαν κάποια στιγμή κάποια σχέση με το χορό στη ζωή τους. Ένα από αυτά τα άτομα είμαι κι εγώ. Δεν έκρυψα ποτέ ότι έχω ασχοληθεί με τον χορό, αλλά από εκεί και πέρα, έχουν ακουστεί και κάποια αβάσιμα πράγματα και σχόλια, τα οποία δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να σχολιάσω».
 
Όσον αφορά τη σχέση της με τον Ηλία Βρεττό και το γεγονός ότι η προσωπική της ζωή είναι πλέον μόνιμα θέμα των sites και των περιοδικών; «Πλέον έχω φτάσει σε ένα σημείο που ούτε το σκέφτομαι κάπως, ούτε με επηρεάζει. Απλά, όταν ξεκινάει μια σχέση, είναι λογικό κι επόμενο ο καθένας να προσπαθεί να τη διαφυλάξει, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πώς θα πάει στην πορεία της. Πλέον, όμως, είχαν γίνει κάποια πράγματα όσον αφορά τους παπαράτσι και τις φωτογραφίες, που θα ήταν και λίγο υποκριτικό να συνεχίζει να λέει ένας άνθρωπος ότι δεν μιλάει για αυτά. Από ένα σημείο και μετά, βλέποντας κιόλας ότι όλο αυτό εξελίσσεται ομαλά, μπαίνεις στη διαδικασία να πεις κάποια πράγματα παραπάνω» ενώ ξεκαθάρισε τις φήμες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα σχετικά με την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον Ηλία Βρεττό: «Εγώ σε αυτό το κομμάτι θα απαντήσω ότι δεν μπαίνω ποτέ στη διαδικασία να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω οποιοδήποτε δημοσίευμα, το οποίο ξύπνησε κάποιος ένα όμορφο πρωί και έγραψε κι εγώ θα είμαι υποχρεωμένη να το αποδεχτώ ή όχι. Είμαι πολύ καλά και μένω εκεί», είπε στο περιοδικό 7 Μέρες TV.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης