Σωτήρης Καλυβάτσης: Θα γίνω καλός πατέρας

Σωτήρης Καλυβάτσης: Θα γίνω καλός πατέρας

«Όταν αποφασίζω κάτι το κάνω με όλη μου την ψυχή»

Σωτήρης Καλυβάτσης: Θα γίνω καλός πατέρας
Για την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη μιας κοπέλας του σε ηλικία είκοσι ετών αλλά και για το αν πιστεύει ότι θα γίνει καλός πατέρας μίλησε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Καλυβάτσης σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Έτυχε μία σύντροφος μου να μείνει έγκυος. Ήμασταν και οι δύο πολύ μικροί, εγώ ήμουν περίπου είκοσι χρονών, οπότε σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να αναλάβουμε ατή την ευθύνη. Εδώ, καλά – καλά δεν ξέραμε τι είχαμε μέσα στο βρακί μας. Πρέπει να σου πω μάλιστα ότι πριν ασχοληθώ με την τηλεόραση και μετά με το θέατρο ήμουν εκπαιδευτής σε κατασκηνώσεις, οπότε μπορούσα να καταλάβω τι ευθύνη έχει η ανατροφή ενός παιδιού. Ακόμη και τώρα, όταν πηγαίνω επίσκεψη σε φίλους που είναι γονείς, μου αρέσει να παίζω με τα παιδιά, αλλά ξέρω ότι μετά από κάποιες ώρες εγώ θα πάω σπίτι μου και εκείνα θα μείνουν στο δικό τους. Όταν γίνεσαι πατέρας, πρέπει να είσαι πάνω από το παιδί σου είκοσι τέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, τουλάχιστον μέχρι να ενηλικιωθεί», είπε ο ηθοποιός.

Κλείσιμο
Όσο για το αν πιστεύει ότι θα γίνει καλός πατέρας; «Ναι. Όταν αποφασίζω κάτι το κάνω με όλη μου την ψυχή. Αν δηλαδή γίνω πατέρας, θα είμαι δίπλα στο παιδί μου για πάντα», δήλωσε μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ!.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης