Αλέκα Καμηλά: Τρεις φορές σκέφτηκα να τα μαζέψω και να φύγω

Αλέκα Καμηλά: Τρεις φορές σκέφτηκα να τα μαζέψω και να φύγω

Αυτόν τον καιρό συστηνόμαστε από την αρχή με τον Πέντζα. Αυτό που ζούμε είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον και συγκλονιστικό που μου δίνει ζωή»

Αλέκα Καμηλά: Τρεις φορές σκέφτηκα να τα μαζέψω και να φύγω
Για το πως έγινε ξαφνικά μητέρα, το ρίσκο που πήρε να ακολουθήσει τον σύζυγό της στην Αμερική, τα τρία της παιδιά, τα προβλήματα που αντιμετώπισε, αλλά και την «επανεκκίνηση» στο γάμο της μίλησε στην τελευταία της συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Αλέκα Καμηλά.
 
«Αυτόν τον καιρό συστηνόμαστε από την αρχή με τον Πέντζα. Αυτό που ζούμε είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον και συγκλονιστικό που μου δίνει ζωή», είπε το πρώην μοντέλο μιλώντας για το γάμο με τον Πέντζα Στογιάκοβιτς.
 
Κλείσιμο
«Δεν ένιωθα καμιά ασφάλεια και δη συναισθηματική. Η απόφασή μου να τον ακολουθήσω ήταν ένα μεγάλο ρίσκο για εμένα. Αλλά είδα σε αυτόν τον άνθρωπο κάτι πολύ θετικό», απάντησε όταν ρωτήθηκε αν ένιωθε από την αρχή ασφάλεια δίπλα του ή πήρε ρίσκο για να τον ακολουθήσει στην Αμερική.
 
Παραδέχτηκε ακόμα ότι ο γάμος τους πέρασε κρίση: «Τρεις φορές σκέφτηκα να τα μαζέψω και να φύγω. Του το είπα... Η αντίδρασή του ήταν πολύ συναισθηματική. Δεν δίστασε να μου δείξει την αγάπη του, το γεγονός ότι με είχε ανάγκη, ότι με χρειάζεται και την πρόθεσή του να προσπαθήσει για να βελτιωθεί η κατάσταση».
 
Όσο για το πώς αντιμετωπίζει την απουσία του λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων; «Όταν ένας άντρας κάνει ένα τέτοιο επάγγελμα που τον υποχρεώνει να λείπει αρκετά από το σπίτι, είναι πολύ πιο ευχαριστημένος από την γυναίκα του και τα παιδιά του, όταν δεν τους βλέπει κάθε μέρα. Ξέρει ότι έχει μια βάση και εμπιστεύεται την σύζυγό του σε ό,τι προκύψει. Γιατί προέκυψαν σοβαρά θέματα υγείας, τόσο δικά μου όσο και των παιδιών, που έπρεπε να αντιμετωπίσω μόνη μου. Αυτός ήταν επισκέπτης. Βοηθούσε όσο μπορούσε με τον τρόπο του. Να φανταστείς ότι οργάνωνα τις εγκυμοσύνες μου βάσει του προγράμματος του NBA! Να γεννήσω, να έρθει ο Πέντζα να δει το παιδί δυο μέρες και να φύγει για τους αγώνες», δήλωσε στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης