Σολωμού για Μουζουράκη: Όταν τον πρωτογνώρισα, έπαθα ένα μικρό σοκ

Σολωμού για Μουζουράκη: Όταν τον πρωτογνώρισα, έπαθα ένα μικρό σοκ

Έκαναν την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση

Σολωμού για Μουζουράκη: Όταν τον πρωτογνώρισα, έπαθα ένα μικρό σοκ
Καλεσμένοι στην πρεμιέρα του νέου stand up comedy show του Alpha «Η Μάχη Των Φύλων» με οικοδεσπότη των Γιώργο Χατζηπαύλου ήταν η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Μουζουράκης.
 
Στην πρώτη του κοινή τηλεοπτική εμφάνιση, το ζευγάρι περιέγραψε με έντονες δόσεις χιούμορ την πρώτη του γνωριμία, αλλά και τον αναπάντεχο διάλογο που είχαν λίγο πριν το πρώτο του ραντεβού. «Όταν τον πρωτογνώρισα έπαθα ένα μικρό σοκ. Δεν είχα ξαναδεί τέτοια φυσιογνωμία ποτέ μου, ούτε σε καρτούν. Ήταν too much πληροφορία για μένα. Είχα πιει κιόλας, οπότε όλο αυτό ήταν θελκτικό. Ήταν σουρεάλ πάντως. Ήταν θετικό, δεν ήταν αρνητικό το πρώτο σοκ. Απλά μου έκανε υπερβολική εντύπωση» είπε η Μαρία Σολωμού.
 
Κλείσιμο
Όσο για το πρώτο τους ραντεβού; Ο Πάνος Μουζουράκης αποκάλυψε: «Είχα γνωριστεί, αλλά δεν ήταν ακριβώς ραντεβού. Βρεθήκαμε σε μια συναυλία με χωριστά ραντεβού», ενώ η σύντροφός του τον διέκοψε λέγοντας: «Θέλει να πει πως εκείνος ήταν σε ραντεβού, εγώ ήμουν με γυναικοπαρέα στη συναυλία».
 
Και συνέχισε ο Πάνος Μουζουράκης: «Εγώ κάθε φορά που βρισκόμασταν προσπαθούσα να καταπολεμήσω τη σκέψη "πες κάτι έξυπνο, πες κάτι έξυπνο" που στο τέλος λες "καλημέρα". Είχαν τελειώσει και τα γυρίσματα. Κάποια στιγμή με το που τελείωσε η συναυλία συναντηθήκαμε τυχαία έξω από τις τουαλέτες και το πιο έξυπνο που βρήκα να πω ήταν "Θες να δεις το σώβρακό μου; Είναι το τυχερό!"» με τη Μαρία Σολωμού να συμπληρώνει γελώντας: «Είχα ήδη πιει οπότε επειδή ήμασταν έξω και είπα "ναι αμέ να το δώ!". Ήμασταν απλά φίλοι, όμως, και συναντηθήκαμε σε αυτή τη συναυλία. Ε και είπαμε μετά να πάμε για ένα ποτό...».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης