Σταμάτης Γονίδης στο «Όλα τρέλα»: «Δε με αφορά τι λέει ο Νότης»

Σταμάτης Γονίδης στο «Όλα τρέλα»: «Δε με αφορά τι λέει ο Νότης»

«Όποιος δε μιλάει, δεν έχασε», τόνισε ο τραγουδιστής

Σταμάτης Γονίδης στο «Όλα τρέλα»: «Δε με αφορά τι λέει ο Νότης»
Καλεσμένος στο «Όλα τρέλα» ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος μίλησε με τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και τη Δούκισσα Νομικού για… ΌΛΑ: από τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη για την Χρυσή Αυγή μέχρι την πικρία που ένιωσε στην παρουσίαση δίσκου που έκανε πριν από μερικές ημέρες.
 
«Ψάχνουν για θέμα. Εγώ παρουσίασα χθες τον δίσκο. Δεν ήξεραν τίποτα άλλο να με ρωτήσουν, πλην της ερώτησης για τις δηλώσεις του Νότη. Και τελικά αυτό βγήκε προς τα έξω. Φυσικά και είπα ότι είναι κάτι που δεν με αφορά, ο κάθε άνθρωπος έχει τις απόψεις του και τις στηρίζει», είπε ο τραγουδιστής για τις δηλώσεις Σφακιανάκη.
Κλείσιμο
 
Στη συνέχεια της συζήτησης, μάλιστα, εξήγησε τους λόγους που στεναχωρήθηκε για εκείνη τη βραδιά: «Στεναχωρήθηκα, γιατί δεν έδειξαν τίποτα άλλο παρά μόνο αυτό και έγιναν τόσο ωραία πράγματα στην παρουσίαση».

Ωστόσο, σχετικά με τον «ναζιστικό» χαιρετισμό που του χρέωσαν πως έκανε επί πίστας, πριν λίγους μήνες, ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Αυτός ο χαιρετισμός δεν είναι δικός τους, των Γερμανών. Είναι σπαρτιάτικος. Αλλά εγώ τότε το έκανα περισσότερο ως διαμαρτυρία για έναν ποδοσφαιριστή, τον Κατίδη. Αλλά το έκανα και για κάποιον άλλο λόγο – το πήγα στην κόντρα. Δηλαδή αν σηκώσω εγώ το χέρι μου και με πάρεις μια φωτογραφία, είμαι ναζιστής; Δεν το καταλαβαίνω… Χαιρετάω! Συγγνώμη, πρέπει να γίνω οπωσδήποτε ναζί;». 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης