Μ' αρέσει πολύ η τηλεόραση και ο φακός, λέει ο Τρύφωνας Σαμαράς

Μ' αρέσει πολύ η τηλεόραση και ο φακός, λέει ο Τρύφωνας Σαμαράς

«Αν μου έκαναν μια πρόταση για τηλεόραση που να μου αρέσει και να μου ταιριάζει, θα το έκανα»

Μ' αρέσει πολύ η τηλεόραση και ο φακός, λέει ο Τρύφωνας Σαμαράς
Μια «ανατρεπτική» είσοδο στο πλατό της εκπομπής «Μες στην Καλή Χαρά» έκανε το πρωί του Σαββάτου ο Τρύφωνας Σαμαράς, ενώ μίλησε για τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά του Λάκη Λαζόπουλου, την παιδική του ηλικία, αλλά και για τις σχέσεις του με τον Ηλία Ψινάκη.
  
«Μόλις με είδε ο Λαζόπουλος στο γύρισμα μου είπε: "Μωρή, την περίμενες πολύ καιρό αυτήν την στιγμή ε;". Μου έκανε τα απίστευτα. Είναι ο πιο απλός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Μου έκανε διάφορες υποδείξεις, αλλά γενικά του άρεσε το styling που είχα και το όλο στήσιμό μου. Έτσι κι αλλιώς, τον εαυτό μου υποδύομαι. Η αλήθεια είναι ότι περνούσαμε τόσο καλά στο γύρισμα, που όσες φορές μου έλεγε ο Λάκης να ξανακάνω τη σκηνή εγώ χαιρόμουνα!» είπε για την guest εμφάνισή του τη σειρά «Δια ταύτα» του Λάκη Λαζόπουλου.
 
Κλείσιμο
Σχετικά με το ενδεχόμενο να κάνει κάποια εκπομπή στην τηλεόραση, δήλωσε: «Αν μου έκαναν μια πρόταση για τηλεόραση που να μου αρέσει και να μου ταιριάζει, θα το έκανα. Μ' αρέσει πολύ η τηλεόραση και ο φακός», ενώ σε ερώτηση σχετική με το αν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Ηλία Ψινάκη είπε: «Τον Ηλία τον θαυμάζω πολύ. Απλά στον ΑΝΤ1 - στην εκπομπή «Fab 5» -δεν ταιριάξαμε. Δεν είχα κανένα πρόβλημα μαζί του. Δεν με "πήγαινε" μάλλον. Δεν υπήρχε "χημεία", τι να πω. Ίσως και οι πέντε μαζί να ήμασταν πολύ υπερβολικοί».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης