Δούκισσα Νομικού: Είμαι πολύ ευτυχισμένη για το Dancing και δεν μπορώ να το κρύψω

Δούκισσα Νομικού: Είμαι πολύ ευτυχισμένη για το Dancing και δεν μπορώ να το κρύψω

«Εγώ προσπαθώ να κάνω κάτι με τον δικό μου τρόπο, όσο καλύτερα μπορώ και για να το ευχαριστιέμαι εγώ αλλά και ο κόσμος»

Δούκισσα Νομικού: Είμαι πολύ ευτυχισμένη για το Dancing και δεν μπορώ να το κρύψω
Για τη σύγκριση με τη Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά και τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχθεί για την παρουσίαση του «Dancing With the Stars» μίλησε στην κάμερα του Star η Δούκισσα Νομικού.
 
«Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία», είπε το μοντέλο και παρουσιάστρια για τη σύγκριση με την προηγούμενη παρουσιάστρια του show, Ζέτα Μακρυπούλια και συνέχισε: «Εγώ προσπαθώ να κάνω κάτι με τον δικό μου τρόπο, όσο καλύτερα μπορώ και για να το ευχαριστιέμαι εγώ αλλά και ο κόσμος. Ο καθένας έχει τον τρόπο του, σίγουρα».
 
Κλείσιμο
Όσον αφορά στις αρνητικές κριτικές που έχει δεχθεί; «Κριτική θα γίνεται έτσι κι αλλιώς, οπότε αν θέλεις να κάνεις κάτι πολύ, πρέπει να επικεντρώνεσαι σε αυτό και να μην επηρεάζεσαι από τα "γύρω-γύρω" που είναι λογικό να συμβαίνουν».
 
Τέλος, σχολίασε και τη δήλωση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, που είχε πει ότι «το "Dancing" είναι μισό χωρίς την Ζέτα»: «Ο καθένας έχει την άποψή του και τη σέβομαι. Εγώ απολαμβάνω αυτό που μου συμβαίνει και θέλω να σκέφτομαι μόνο τα θετικά - και έχω πολλά θετικά από όλο αυτό», ενώ για το πρώτο live του «Dancing With the Stars» εξομολογήθηκε: «Είχα αρκετό τρακ, δεν θα πω ψέματα. Όλοι, όμως, βοήθησαν στο να μου φύγει. Όταν μου είπαν ότι θα αναλάβω το "Dancing" είπα: "Ω θεούλη μου, αλήθεια;". Χάρηκα, όμως, πάρα πολύ. Είμαι πολύ ευτυχισμένη για αυτό που μου συμβαίνει και δεν μπορώ να το κρύψω».
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης