Ηλεία: Οι κότες... «φύλαγαν» το χασίς 26χρονου στη Βάρδα

Ηλεία: Οι κότες... «φύλαγαν» το χασίς 26χρονου στη Βάρδα

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν το γυάλινο βάζο με την κάνναβη μέσα στο κοτέτσι της αυλής του νεαρού Ρουμάνου

Ηλεία: Οι κότες... «φύλαγαν» το χασίς 26χρονου στη Βάρδα
Φύλλο και φτερό έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου το σπίτι στην Βάρδα Ηλείας και τις υπόλοιπες ιδιοκτησίες ενός νεαρού που εντόπισαν να οδηγεί μοτοσικλέτα έχοντας πάνω του μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 13,5 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά, αλλά δεν μπορούσαν να φανταστούν πού έκρυβε το υπόλοιπο εμπόρευμά του.

Χρειάστηκε να μπουν στο... κοτέτσι που διατηρούσε ο 26χρονος Ρουμάνος στο προαύλιο του σπιτιού, για να ανακαλύψουν το γυάλινο βάζο μέσα στο οποίο έκρυβε άλλα 150 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δίπλα στα πουλερικά του!

Κλείσιμο
Ο αλλοδαπός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, που του άσκησε δίωξη για κακούργημα και έδωσε εντολή να κατασχεθεί η μοτοσικλέτα του ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών.

*** Δυο Έλληνες, ένας 22χρονος και ένας 29χρονος, υποβλήθηκαν σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στα Τρίκαλα και μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν βρέθηκαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 259,3 γραμμαρίων. Έτσι, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα. 

*** Στον κόμβο της Ρίγανης, στο 65ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού, ακινητοποιήθηκε για έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 37χρονος και στο εσωτερικό του βρέθηκαν μια ζελατίνη και μια νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 37,9 γραμμαρίων μαζί με πέντε τσιγαριλίκια. Ο οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίουπου άσκησε σε βάρος του οποίου δίωξη για κατοχή ναρκωτικών. 

*** Το μεταλλικό κουτί, που βρισκόταν μέσα στην ταξιδιωτική βαλίτσα την οποία μετέφερε στο χώρο των αποσκευών του αυτοκινήτου του ένας 46χρονος, όταν τον σταμάτησαν άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. στη νέα εθνική οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος της  Αρετής, είχε μέσα 31,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα έτοιμο τσιγαριλίκι. Έτσι, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης