Πάτρα: 22χρονος «κάηκε» διότι κρατούσε ημερολόγιο για την διακίνηση χασίς

Πάτρα: 22χρονος «κάηκε» διότι κρατούσε ημερολόγιο για την διακίνηση χασίς

Η λίστα περιελάμβανε ονόματα, διευθύνσεις, ποσότητες και ημερομηνίες...

Πάτρα: 22χρονος «κάηκε» διότι κρατούσε ημερολόγιο για την διακίνηση χασίς
Όσα στοιχεία χρειάζονταν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών για να τον τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί, τους τα έδωσε μόνος του ο νεαρός που διακινούσε ποσότητες χασίς στην Πάτρα, καθώς κρατούσε… λεπτομερείς ιδιόχειρες σημειώσεις για τις πωλήσεις με τα ονόματα των αγοραστών!

Τα πολύτιμα πειστήρια βρέθηκαν στο σπίτι του 22χρονου ο οποίος είχε προνοήσει να μην κρατάει εκεί το παράνομο εμπόρευμά του. Χρειάστηκε πολύωρη έρευνα σε όλη την πολυκατοικία όπου διαμένει, για να βρεθούν τελικά κρυμμένα σε έναν κοινόχρηστο χώρο 25 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και η ηλεκτρονική ζυγαριά που χρησιμοποιούσε! Ο νεαρός Έλληνας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ο οποίος του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Κλείσιμο
*** Ο έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο Έλληνες ηλικίας 22 και 26 χρόνων σε περιοχή της Καστοριάς, οδήγησε στην σύλληψή τους καθώς βρέθηκαν να έχουν στην κατοχή τους 60,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

*** Δυο νέα παιδιά, το ένα από τα οποία ανήλικο, συνελήφθησαν στην Δράμα για κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών της πόλης. Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν πρώτα έναν 18χρονο Έλληνα που είχε μαζί του δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 57,6 γραμμαρίων και, λίγο αργότερα έναν 17χρονο Βούλγαρο ο οποίος είχε πάνω του άλλες δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 18,3 γραμμαρίων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης