Ριφιφί σε αργυροχρυσοχοείο στα Ιωάννινα

Ριφιφί σε αργυροχρυσοχοείο στα Ιωάννινα

Οι δράστες φαίνεται πως γνώριζαν ότι το διαμέρισμα στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το κατάστημα ήταν ακατοίκητο και δεν δυσκολεύτηκαν να το παραβιάσουν και να μπουν στο εσωτερικό του

Ριφιφί σε αργυροχρυσοχοείο στα Ιωάννινα
Κυριολεκτικά... ουρανοκατέβατοι ήταν οι άγνωστοι διαρρήκτες που εισέβαλαν σε ένα αργυροχρυσοχοείο στα Ιωάννινα με τη μέθοδο του ριφιφί, ανοίγοντας τρύπα στο ταβάνι του από την οποία πέρασαν στο εσωτερικό και άρπαξαν πλήθος από εμπορεύματα ιδιαίτερα μεγάλης αξίας!

Οι δράστες φαίνεται πως γνώριζαν ότι το διαμέρισμα στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το κατάστημα ήταν ακατοίκητο και δεν δυσκολεύτηκαν να το παραβιάσουν και να μπουν στο εσωτερικό του. Στη συνέχεια, «δούλεψαν» ανενόχλητοι ανοίγοντας τρύπα στο δάπεδο, που είναι και ταβάνι του αργυροχρυσοχοείου και πέρασαν μέσα χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος.

Κλείσιμο
Αφού άρπαξαν ασημένια αντικείμενα, κοσμήματα και μία ζυγαριά ακριβείας, έφυγαν αθέατοι από τον ίδιο «δρόμο». Το ριφιφί έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας και ο ιδιοκτήτης έπαθε σοκ το πρωί, όταν πήγε να ανοίξει και βρήκε άδειες τις προθήκες. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, ενώ η Εγκληματολογική υπηρεσία πήρε αποτυπώματα και γενετικό υλικό από τους χώρους όπου κινήθηκαν οι εισβολείς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης