Λάρισα: Βρήκαν 13 μήνες μετά τους ληστές του ζαχαροπλάστη

Λάρισα: Βρήκαν 13 μήνες μετά τους ληστές του ζαχαροπλάστη

Πρόκειται για Έλληνες, έναν 28χρονο, έναν 39χρονο και έναν 24χρονο, ο τελευταίος από τους οποίους είχε στην κατοχή του και τα όπλα που χρησιμοποίησαν

Λάρισα: Βρήκαν 13 μήνες μετά τους ληστές του ζαχαροπλάστη
Ταυτοποιήθηκαν, μετά από έρευνα της Ασφάλειας που κράτησε 13 μήνες, οι τρεις δράστες της ληστείας σε βάρος ενός 38χρονου ιδιοκτήτη ζαχαροπλαστείου στη Λάρισα. Πρόκειται για Έλληνες, έναν 28χρονο, έναν 39χρονο και έναν 24χρονο, ο τελευταίος από τους οποίους είχε στην κατοχή του και τα όπλα που χρησιμοποίησαν.

Ο νεαρός μαζί με τον 39χρονο είχαν εισβάλει στην επιχείρηση του 38χρονου το βράδυ της 7ης Ιανουαρίου 2017, τον είχαν ακινητοποιήσει με την απειλή πιστολιών και τον είχαν εξαναγκάσει να τους παραδώσει το τσαντάκι που είχε μέσα χρηματικό ποσό, ένα μπλοκ επιταγών και ένα κινητό με δύο κάρτες Sim. Ο ρόλος του 28χρονου συνεργού τους ήταν βοηθητικός.

Κλείσιμο
Για τους τρεις κακοποιούς εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Λάρισας για τα αδικήματα της ληστείας και της παράβασης του νόμου περί όπλων και, κατά την διάρκεια έρευνας στα σπίτια τους, σε αυτό του 24χρονου κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου με γεμιστήρα και ένδεκα φυσίγγια, ένα αεροβόλο πιστόλι, μία αμπούλα αερίου και ένα κινητό. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης