Μάνη: Χήρα πλήρωσε για επιδότηση που είχε τάχα ζητήσει ο νεκρός σύζυγός της

Μάνη: Χήρα πλήρωσε για επιδότηση που είχε τάχα ζητήσει ο νεκρός σύζυγός της

Θύμα ενός απατεώνα, ο οποίος δήλωσε διευθυντής τράπεζας, έπεσε μια 66χρονη γυναίκα που διατηρεί ενοικιαζόμενα δωμάτια στην περιοχή

Μάνη: Χήρα πλήρωσε για επιδότηση που είχε τάχα ζητήσει ο νεκρός σύζυγός της
Θύμα ενός απατεώνα, ο οποίος δήλωσε διευθυντής τράπεζας, έπεσε μια 66χρονη γυναίκα που διατηρεί ενοικιαζόμενα δωμάτια στην στη Δυτική Μάνη και πείστηκε ότι δικαιούνταν επιδότηση πολλών χιλιάδων ευρώ από το ΕΣΠΑ για ανακαίνιση, που τάχα είχε εξασφαλίσει ο... πεθαμένος σύζυγός της!

Αν είχαν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της, η  ανυποψίαστη χήρα δεν υποψιάστηκε το παραμικρό όταν ο υποτιθέμενος τραπεζικός της είπε ότι μπορούσε να εισπράξει το μεγάλο ποσό που είχε εγκριθεί. Όμως -της είπε-  για ανοίξει η... κάνουλα με το χρήμα έπρεπε να καταθέσει 1.000 ευρώ μέσω της... Western Union!

Κλείσιμο
Και πάλι, όμως, η 66χρονη δεν υποψιάστηκε την απάτη και κατέθεσε τα χρήματα την περασμένη Παρασκευή.

Την επομένη συνειδητοποίησε ότι την είχαν εξαπατήσει και ότι το «πακέτο» του ΕΣΠΑ ήταν ανύπαρκτο και κατήγγειλε τον απατεώνα στην Ασφάλεια Καλαμάτας, η οποία σχημάτισε δικογραφία σε βάρος αγνώστου και προσπαθεί να τον ταυτοποιήσει. Ως τώρα, έχει εξακριβωθεί ότι τηλεφώνησε από περιοχή της Αττικής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης