Ξάνθη: Πιτσιρίκια 13 και 14 χρόνων έκλεψαν μηχανή

Ξάνθη: Πιτσιρίκια 13 και 14 χρόνων έκλεψαν μηχανή

Οι δύο έφηβοι είχαν κλέψει τη μηχανή λίγη ώρα νωρίτερα από άλλο σημείο της πόλης για να κάνουν τις βόλτες τους

Ξάνθη: Πιτσιρίκια 13 και 14 χρόνων έκλεψαν μηχανή
Γούρλωσαν τα μάτια τους οι άνδρες της Τροχαίας όταν είδαν μια μοτοσικλέτα να κινείται στους δρόμους της Ξάνθης, καθώς οι δυο επιβάτες της ήταν... παιδάκια! Αμέσως κατάλαβαν ότι κάτι ύποπτο συνέβαινε και έσπευσαν να σταματήσουν τους ανήλικους μηχανόβιους.

Όπως διαπιστώθηκε, τα δυο Ελληνόπουλα που ήταν ηλικίας μόλις 14 και 13 χρόνων, είχαν κλέψει τη μηχανή λίγη ώρα νωρίτερα από άλλο σημείο της πόλης για να κάνουν τις βόλτες τους! Η μοτοσικλέτα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της και οι δυο πιτσιρικάδες συνελήφθησαν για να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ σε βάρος των γονέων τους σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελή εποπτεία ανηλίκων.

Κλείσιμο
*** Στο σπίτι ενός 72χρονου σε περιοχή της Κοζάνης μπήκαν ένας ηλικιωμένος μαζί με δυο νεαρές γυναίκες και του έπιασαν την κουβέντα, καταφέρνοντας να τον απασχολήσουν για να κλέψουν το αλυσοπρίονό του! Ο 75χρονος εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς μαζί με τις συνεργούς του, μία 36χρονη και μία 29χρονη, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης ενώ το κλεμμένο εργαλείο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης