Ξυλοκόπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένη σε χωριό της Ροδόπης

Ξυλοκόπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένη σε χωριό της Ροδόπης

Οι δράστες, την χτύπησαν άγρια για να την υποχρεώσουν να αποκαλύψει πού έκρυβε τις λιγοστές οικονομίες της - Ασύλληπτοι παραμένουν οι κακαποιοί

Ξυλοκόπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένη σε χωριό της Ροδόπης
Στιγμές τρόμου έζησε μια μοναχική ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της στην κοινότητα Σάλπη της Ροδόπης, όταν βρέθηκε ανυπεράσπιστη στα χέρια δυο αδίστακτων κακοποιών οι οποίοι την χτύπησαν άγρια για να την υποχρεώσουν να αποκαλύψει πού έκρυβε τις λιγοστές οικονομίες της.

Οι δράστες έφτασαν αθέατοι τις βραδινές ώρες της Τρίτης στο χωριό των περίπου 650 κατοίκων που είναι χτισμένο πολύ κοντά στη λίμνη Βιστωνίδα και υπάγεται διοικητικά στο Δήμο Ιάσμου. Χωρίς να τους αντιληφθούν οι συγχωριανοί της 88χρονης, εισέβαλαν στο σπίτι της και την ακινητοποίησαν με τη χρήση βίας. Στη συνέχεια, έκαναν φύλλο και φτερό όλα τα δωμάτια.

Κλείσιμο
Όταν ανακάλυψαν ένα χρηματικό ποσό που φύλαγε η ηλικιωμένη, το άρπαξαν μαζί με διάφορα έγγραφα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η 88χρονη ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές της περιοχής που ξεκίνησαν έρευνες, αλλά δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους κακοποιούς και διενεργούν προανάκριση για την ταυτοποίησή τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης