Πάτρα: Βαρυποινίτης Αλβανός δραπέτης συνελήφθη μετά 26 μήνες

Πάτρα: Βαρυποινίτης Αλβανός δραπέτης συνελήφθη μετά 26 μήνες

Κατά την είσοδό του στην Ελλάδα μέσω της Κρυσταλλοπηγής στη Φλώρινα, ο 30χρονος αλλοδαπός υποβλήθηκε σε έλεγχο από τους αστυνομικούς του τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου και αμέσως διαπιστώθηκε ότι ήταν δραπέτης

Πάτρα: Βαρυποινίτης Αλβανός δραπέτης συνελήφθη μετά 26 μήνες
«Καπνός» είχε γίνει μόλις εξασφάλισε τακτική άδεια από το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Πατρών, ένας βαρυποινίτης Αλβανός με καταδίκη για εμπόριο ναρκωτικών.

Από τότε, μπαινόβγαινε ανενόχλητος στη χώρα για περισσότερο από δύο χρόνια, ώσπου εντοπίστηκε ενώ προσπαθούσε να επιστρέψει από την πατρίδα του.

Κλείσιμο
Κατά την είσοδό του στην Ελλάδα μέσω της Κρυσταλλοπηγής στη Φλώρινα, ο 30χρονος αλλοδαπός υποβλήθηκε σε έλεγχο από τους αστυνομικούς του τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου και αμέσως διαπιστώθηκε ότι ήταν δραπέτης. Συγκεκριμένα, είχε πάρει την προβλεπόμενη άδειά του από τις φυλακές όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης 15 ετών και πέντε μηνών, αλλά είχε... «ξεχάσει» να επιστρέψει στις 27 Νοεμβρίου του 2015 όπως όφειλε.

Δυο χρόνια και δυο μήνες μετά την απόδρασή του, ο 30χρονος Αλβανός συνελήφθη και οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, η οποία έδωσε εντολή να μεταχθεί στην Πάτρα και να εγκλειστεί στο σωφρονιστικό κατάστημα από το οποίο είχε δραπετεύσει για να εκτίσει την υπόλοιπη ποινή του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης