Πάτρα: Τράκαρε ο διαρρήκτης που έκλεβε διαβατήρια

Πάτρα: Τράκαρε ο διαρρήκτης που έκλεβε διαβατήρια

Το τροχαίο συνέβη όταν οι δράστες έφευγαν από το σπίτι μιας 70χρονης στην Πάτρα, στο οποίο είχαν τρυπώσει από ένα ανασφάλιστο παράθυρο και είχαν κλέψει δύο διαβατήρια

Πάτρα: Τράκαρε ο διαρρήκτης που έκλεβε διαβατήρια
Ένα τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές στο οποίο ενεπλάκη κατά τη διαφυγή του με αυτοκίνητο, οδήγησε στην σύλληψη ενός 40χρονου Έλληνα διαρρήκτη με αδυναμία στα… διαβατήρια! Οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. στην Πάτρα τον συνέλαβαν και αναζητούν τον συνεργό του.

Το τροχαίο συνέβη όταν οι δράστες έφευγαν από το σπίτι μιας 70χρονης στην Πάτρα, στο οποίο είχαν τρυπώσει από ένα ανασφάλιστο παράθυρο και είχαν κλέψει δύο διαβατήρια.

Κλείσιμο
Στην προανάκριση που ακολούθησε στα γραφεία της Ασφαλείας, προέκυψε ότι τα ξημερώματα της Παρασκευής οι δυο κακοποιοί είχαν διαρρήξει την πόρτα του σπιτιού ενός 43χρονου και είχαν κλέψει ένα κινητό, ενώ λίγο αργότερα είχαν παραβιάσει το παράθυρο του σπιτιού ενός 31χρονου Ουζμπέκου και είχαν αρπάξει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και μία τηλεόραση!

Όλα τα κλεμμένα διαβατήρια βρέθηκαν στην κατοχή του 40χρονου και αποδόθηκαν στην ηλικιωμένη και τον 31χρονο αλλοδαπό. Ο ίδιος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές, ενώ αναζητείται ο συνεργός του, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης