Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου, λέει ο Αναστασιάδης για τον Παπαδόπουλο

Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου, λέει ο Αναστασιάδης για τον Παπαδόπουλο

Ο κ. Αναστασιάδης αναφερόμενος στις θέσεις του  κ. Παπαδόπουλου για  τα Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια, είχε πει πως δεν θα τα πληρώσει η μαμά κανενός ή η κληρονομιά κάποιου - Ενοχλημένη η Φωτεινή Παπαδοπούλου

Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου, λέει ο Αναστασιάδης για τον Παπαδόπουλο
Ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, προσπάθησε σήμερα να αμβλύνει τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν από έμμεση αλλά σαφή αναφορά του στη μητέρα και τον παππού του Νικόλα Παπαδόπουλου, ο οποίος είναι αντίπαλος τους στις  προεδρικές εκλογές της 28ης  Ιανουαρίου.

Ο κ. Αναστασιάδης αναφερόμενος στις θέσεις του  κ. Παπαδόπουλου για  τα Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια, είχε πει πως δεν θα τα πληρώσει η μαμά κανενός ή η κληρονομιά κάποιου.

Κλείσιμο
Η αναφορά αυτή του κ. Αναστασιάδη σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Καθημερινή» θεωρήθηκε προσβολή για την Φωτεινή Παπαδοπούλου και ασέβεια στη μνήμη του ευεργέτη Αναστάσιου Λεβέντη. Ο κύριος Αναστασιάδης μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν, δήλωσε πως όχι μόνο σέβεται, αλλά εκτιμά ιδιαίτερα την κ. Φωτεινή Παπαδοπούλου και πολύ περισσότερο είναι ευγνώμων στον εθνικό ευεργέτη, τον αείμνηστο Λεβέντη.

«Δεν ήταν δυνατόν να ασκήσω (κριτική). Απλά είναι αυτό που στην κυπριακή διάλεκτο λέγουμε», ανέφερε, υποδεικνύοντας ότι κριτική ασκούσε απλούστατα στην αδυναμία υλοποίησης των όσων ήταν πρόγραμμα από πλευράς του συγκεκριμένου υποψηφίου Νικόλα Παπαδόπουλου.

«Από πού κι ως πού να θίξω ή να πλήξω την κ. Παπαδοπούλου ή την προσφορά της ή ιδιαίτερα τον αείμνηστο Λεβέντη για την χωρίς προηγούμενο συνεισφορά του στην πατρίδα μας;» διερωτήθηκε.  

Και πρόσθεσε ότι η προσπάθεια παρερμηνείας και οι ύβρεις που άκουσε χθες αντανακλούν ένα επίπεδο που δεν αρμόζει, αλλά και ότι ο ίδιος έχει μέχρι στιγμής αποφύγει χαρακτηρισμούς ή οποιαδήποτε επίθετα προς οποιονδήποτε των αντιπάλων του, «τους οποίους και τιμώ και εκτιμώ, και ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα περάσει η προεκλογική περίοδος για να αναγνωρίσουμε ότι ο πολιτικός πολιτισμός είναι σημαντικός και όχι τα επίθετα ή οι χαρακτηρισμοί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης