Το Twitter... πήρε «φωτιά» από την παραίτηση Ζουράρι

Το Twitter... πήρε «φωτιά» από την παραίτηση Ζουράρι

Οι χρήστες των social media έδωσαν για μία ακόμη φορά ρεσιτάλ

Το Twitter... πήρε «φωτιά» από την παραίτηση Ζουράρι
Οι δηλώσεις του Κώστα Ζουράρι για τους φίλαθλους του Ολυμπιακού και του Άρη και η μετέπειτα παραίτηση του, κυριάρχησαν στην επικαιρότητα του Σαββατοκύριακου. 

Οι εξελίξεις αυτές δεν θα μπορούσαν -όπως ήταν φυσικό- να περάσουν απαρατήρητες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το hastag  #Ζουραρι να έχει γίνει πρώτο trend στο Twitter. 
Κλείσιμο

Οι χρήστες των social media με άλλοτε αιχμηρό, άλλοτε χιουμοριστικό τρόπο, καθώς και με επιστρατευμένη την τέχνη του photoshop και των πολυμέσων, έδωσαν για μία ακόμη φορά ρεσιτάλ.  

«H παραίτηση Ζουράρι για "σώβρακα και φανέλες" ένα συμπαντικό κλείσιμο ματιού στην αποχώρηση του Τζιμάκου», γράφει ένας χρήστης του Τwitter.

«Ο λαός απαιτεί ο Γιώργης ο Πάντζας να πάρει την θέση του Ζουράρι,αρκετή υπομονή κάναμε.Ως εδώ και μη παρέκει», γράφει με χιούμορ άλλος χρήστης. 

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά Tweets 






















Η επιστολή παραίτησης 

«Ερίδματε πρωθυπουργέ και σύντροφε υποβάλλω σήμερα 14.1.2018 την από την θέση του υφυπουργού επί της παιδείας παραίτησίν μου, η οποία διευκολύνει, ως εικός την κυβερνητική αλληλεγγύη και, συνάμφω το πολιτικό μου αυτεξούσιον.

Μετά της προσηκούσης τιμής,

Κώστας Γ. Ζουράρις». 











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης