Κρήτη: Ποδοσφαιριστής βρήκε χρήματα και τα παρέδωσε

Κρήτη: Ποδοσφαιριστής βρήκε χρήματα και τα παρέδωσε

Βρήκε έξω από το γήπεδο μία τσάντα που είχε μέσα 700 ευρώ και εισιτήρια για ακτοπλοϊκό δρομολόγιο - Χωρίς να σκεφτεί ούτε λεπτό, επικοινώνησε με το ταξιδιωτικό πρακτορείο που τα είχαν εκδώσει

Κρήτη: Ποδοσφαιριστής βρήκε χρήματα και τα παρέδωσε
Μάθημα αξιοπρέπειας και εντιμότητας έδωσε ένας ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής ομάδας της Κρήτης ο οποίος βρήκε μια τσάντα με σημαντικό χρηματικό ποσό και, αντί να το κρατήσει, έκανε τα πάντα για να εξακριβώσει ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης της και να του την παραδώσει ακέραια.

Ο Πάνος Τσικουδάκης, ποδοσφαιριστής της ομάδας Άπτερα από τα Μεγάλα Χωράφια που αγωνίζεται στην Β΄ κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος, είχε μόλις τελειώσει την προπόνηση στο γήπεδο της Σούδας όταν βρήκε έξω από αυτό μία τσάντα που είχε μέσα 700 ευρώ και εισιτήρια για ακτοπλοϊκό δρομολόγιο. Χωρίς να σκεφτεί ούτε λεπτό, επικοινώνησε με το ταξιδιωτικό πρακτορείο που τα είχαν εκδώσει και ζήτησε να μάθει σε ποιο όνομα είχαν βγει.

Κλείσιμο
Έτσι, έμαθε τα στοιχεία της γυναίκας που είχε χάσει την τσάντα και την πρόλαβε λίγο πριν επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής για να αναχωρήσει από τα Χανιά! Η ιδιοκτήτρια της τσάντας ευχαρίστησε συγκινημένη για την αξιέπαινη πράξη του τον ποδοσφαιριστή, που αρνήθηκε κατηγορηματικά να δεχθεί μέρος των χρημάτων ως αμοιβή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης