Έπιασαν φυγόποινους σε διάφορα σημεία της χώρας

Έπιασαν φυγόποινους σε διάφορα σημεία της χώρας

Τέσσερα διαφορετικά περιστατικά σε Μύκονο, Καρδίτσα, Λάρισα και Κιλκίς

Έπιασαν φυγόποινους σε διάφορα σημεία της χώρας
Στην φυλακή έστειλε η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Σύρου έναν 62χρονο Έλληνα που συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, όταν διαπιστώθηκε ότι ήταν φυγόποινος και είχε καταδικαστεί σε μη εξαγοράσιμη ποινή.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Πειραιώς για απόπειρα απάτης και ψευδορκία, με τα οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δυο ετών και έξι μηνών, την οποία θα πρέπει να εκτίσει.

Κλείσιμο
*** Στην Καρδίτσα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 41χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για επικίνδυνη σωματική βλάβη, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών.

*** Στη Λάρισα, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 53χρονο Έλληνα, μετά από έλεγχο κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο με ποινή φυλάκισης έξι μηνών.

*** Σε περιοχή του Κιλκίς, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 70χρονος Έλληνας και συνέλαβαν δύο Αλβανούς επιβάτες ηλικίας 29 και 27 χρόνων που βρίσκονταν παράνομα στη χώρα. Μάλιστα, σε βάρος του 29χρονου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με χρηματική ποινή 4.500 ευρώ! Το όχημα κατασχέθηκε και ο ιδιοκτήτης μαζί με τους δυο αλλοδαπούς οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης