Ένας χρόνος χωρίς τον Παναγιώτη Γκρουμούτη

Ένας χρόνος χωρίς τον Παναγιώτη Γκρουμούτη

Αύριο, Σάββατο 13 Ιανουαρίου, ακριβώς ένα χρόνο αφότου ο Παναγιώτης «έφυγε» για το «μεγάλο ταξίδι», θα συγκεντρωθούμε η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνάδελφοι του για να τιμήσουμε τη μνήμη του

Ένας χρόνος χωρίς τον Παναγιώτη Γκρουμούτη
Ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα. Η απουσία όμως παραμένει μεγάλη. Πριν από ένα χρόνο ο καλός μας φίλος και συνάδελφος Παναγιώτης Γκρουμούτης «έφυγε» απρόσμενα αφήνοντας στην καρδιά όλων μας ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Η οξυδέρκεια, το χιούμορ του και κυρίως η φιλία του μας λείπει. Γι αυτό και δεν υπάρχει μέρα που να μην τον θυμόμαστε ή να μην τον μνημονεύσουμε για πράγματα που κάναμε, βιώσαμε ή σχολιάσαμε μαζί, ή και για άλλα που συνήθιζε ο ίδιος να εξιστορεί με το χάρισμα που είχε!

Κλείσιμο
Αυτός ο χρόνος ήταν δύσκολος για όλους μας. Πρωτίστως όμως για την οικογένεια του, τη σύζυγο του, τα δύο μικρά παιδιά του, αλλά και τους γονείς του...

Αύριο, Σάββατο 13 Ιανουαρίου, ακριβώς ένα χρόνο αφότου ο Παναγιώτης «έφυγε» για το «μεγάλο ταξίδι», θα συγκεντρωθούμε η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνάδελφοι του για να τιμήσουμε τη μνήμη του.

Η επιμνημόσυνη δέηση θα τελεστεί στις 10.00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου («Παναγίτσα») στην περιοχή Κυπριάδου στα Άνω Πατήσια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης