Ξεχασμένες κλοπές εξιχνιάστηκαν σε Χαλκιδική και Καλαμάτα

Ξεχασμένες κλοπές εξιχνιάστηκαν σε Χαλκιδική και Καλαμάτα

Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες μετά από πολλά χρόνια

Ξεχασμένες κλοπές εξιχνιάστηκαν σε Χαλκιδική και Καλαμάτα
Μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια εξιχνιάστηκε η εισβολή που είχε γίνει σε ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο σε περιοχή της Χαλκιδικής, από το οποίο είχαν κλαπεί 450 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα που είχαν αφήσει στο εσωτερικό του οι παραθεριστές ενώ βρίσκονταν στην παραλία.

Η κλοπή είχε γίνει τον Ιούλιο του 2014, αλλά οι αστυνομικοί του τμήματος Σιθωνίας δεν σταμάτησαν να προσπαθούν για την διαλεύκανσή της.

Κλείσιμο
Τελικά, αποκαλύφθηκε ότι πίσω της κρυβόταν ένας 50χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Το ίδιο συνέβη και με έναν 29χρονο Έλληνα που ταυτοποιήθηκε ως αυτός που είχε διαπράξει δυο κλοπές και δυο απόπειρες κλοπής σε σπίτια τοπικής κοινότητας του Δήμου Καλαμάτα, κατά το διάστημα από τις 3 ως τις 30 Μαΐου του 2013! Οι αστυνομικοί της  Ασφαλείας σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και απόπειρες και την υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης