Αίγιο: Γκρέμισαν τις βιτρίνες δυο μαγαζιών... με κλεμμένο αμάξι

Αίγιο: Γκρέμισαν τις βιτρίνες δυο μαγαζιών... με κλεμμένο αμάξι

Οι δράστες πήγαν αρχικά σε έναν υπαίθριο χώρο στάθμευσης στο Αίγιο απ' όπου έκλεψαν ένα αυτοκίνητο και με αυτό πήγαν στο Αίγιο, όπου έπεσαν με ταχύτητα διαδοχικά στις πόρτες εισόδου δυο πολυκαταστημάτων γκρεμίζοντας τις βιτρίνες και προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές

Αίγιο: Γκρέμισαν τις βιτρίνες δυο μαγαζιών... με κλεμμένο αμάξι
Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αιγιαλείας για να εντοπίσουν τρεις άγνωστους κακοποιούς που τα έκαναν «γης Μαδιάμ» σε δυο καταστήματα υπεραγοράς τροφίμων τα ξημερώματα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς και άρπαξαν ένα κουτί με χρήματα για απόρους!

Οι δράστες πήγαν αρχικά σε έναν υπαίθριο χώρο στάθμευσης στο Αίγιο απ' όπου έκλεψαν ένα αυτοκίνητο και με αυτό πήγαν στο Αίγιο, όπου έπεσαν με ταχύτητα διαδοχικά στις πόρτες εισόδου δυο πολυκαταστημάτων γκρεμίζοντας τις βιτρίνες και προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές. Σε ένα από τα καταστήματα βρήκαν ένα κουτί που περιείχε κέρματα άγνωστης αξίας τα οποία προορίζονταν για μη κερδοσκοπικό σύλλογο και το άρπαξαν.

Κλείσιμο
Κατά τις έρευνες που ξεκίνησαν οι αστυνομικοί, το κλεμμένο αυτοκίνητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στον παράδρομο της παλιάς εθνικής οδού Κορίνθου – Πατρών, όπου οι δράστες του είχαν βάλει φωτιά καταστρέφοντάς το ολοσχερώς για να εξαφανίσουν τυχόν ίχνη τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης