Διαρρήκτης ετών... 14 ξάφρισε ηλικιωμένη στη Ναύπακτο

Διαρρήκτης ετών... 14 ξάφρισε ηλικιωμένη στη Ναύπακτο

Όταν συνελήφθη, το μεσημέρι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, βρέθηκαν στην κατοχή του μόνο ο σταυρός και η αλυσίδα που αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους, ενώ είχε ξοδέψει τα χρήματα και είχε πετάξει την ταυτότητα στα σκουπίδια

Διαρρήκτης ετών... 14 ξάφρισε ηλικιωμένη στη Ναύπακτο
Αλλαγή του χρόνου πίσω από τα... κάγκελα έκανε ένα ανήλικο παιδί μόλις 14 χρόνων, μετά την σύλληψή του από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη Ναυπακτία για την εισβολή του από ένα ανασφάλιστο παράθυρο στο σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας στην κοινότητα Ξηροπήγαδο!

Ο 14χρονος δράστης άρπαξε από το σπίτι 50 ευρώ, έναν χρυσό σταυρό, μια χρυσή αλυσίδα και την ταυτότητα της ηλικιωμένης.

Κλείσιμο
Όταν συνελήφθη, το μεσημέρι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, βρέθηκαν στην κατοχή του μόνο ο σταυρός και η αλυσίδα που αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους, ενώ είχε ξοδέψει τα χρήματα και είχε πετάξει την ταυτότητα στα σκουπίδια! Ο μικρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου που άσκησε στον ίδιο δίωξη για κλοπή και στους γονείς του για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

*** Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της διάρρηξης που είχε γίνει στις 29 Δεκεμβρίου στη μονοκατοικία ενός 62χρονου σε περιοχή της Έδεσσας και κατασχέθηκε το όχημα διαφυγής τους, ενώ βρέθηκε και η πλούσια λεία τους! Οι δυο Έλληνες ηλικίας 28 και 22 χρόνων είχαν παραβιάσει ένα παράθυρο και είχαν κλέψει μετρητά ύψους 9.000 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του 28χρονου μαζί με ένα κινητό. Ωστόσο, αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης