Λαμία: Νεαρός «άδειασε» δυο δικηγορικά γραφεία και ένα φροντιστήριο

Λαμία: Νεαρός «άδειασε» δυο δικηγορικά γραφεία και ένα φροντιστήριο

Ο 28χρονος είχε αρπάξει συνολικά 20 ευρώ σε κέρματα, έναν φορητό υπολογιστή, ένα ράδιο - cd, ένα router, μια συσκευή POS, μια καφετιέρα και τέσσερα βιβλιάρια καταθέσεων

Λαμία: Νεαρός «άδειασε» δυο δικηγορικά γραφεία και ένα φροντιστήριο
Οι σακούλες που κρατούσε στα χέρια του ένας νεαρός Έλληνας που περπατούσε τα ξημερώματα της Παρασκευής πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο της Λαμίας κίνησαν τις υποψίες των αστυνομικών της Άμεσης Δράσης που περιπολούσαν στην περιοχή και τον σταμάτησαν για να τον ελέγξουν.

Όπως διαπίστωσαν, ήταν γεμάτες κλοπιμαία από τα δυο δικηγορικά γραφεία και ένα φροντιστήριο που είχε μόλις διαρρήξει στην ίδια πολυκατοικία στο κέντρο της πόλης! Συγκεκριμένα, ο 28χρονος είχε αρπάξει συνολικά 20 ευρώ σε κέρματα, έναν φορητό υπολογιστή, ένα ράδιο - cd, ένα router, μια συσκευή POS, μια καφετιέρα και τέσσερα βιβλιάρια καταθέσεων!

Κλείσιμο
Μάλιστα, ο νεαρός που είναι εξαρτημένος και έχει απασχολήσει πολλές φορές για κλοπές και ναρκωτικά τις αρχές, είχε πάνω του μικροποσότητα ηρωίνης και 27 ναρκωτικά χάπια τα οποία κατασχέθηκαν. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας με κατηγορίες για κλοπές και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης