«Φρουτάκια» και παράνομη χαρτοπαιξία στον Αστακό

«Φρουτάκια» και παράνομη χαρτοπαιξία στον Αστακό

Λογάριασαν χωρίς τους αστυνομικούς του τμήματος Ξηρομέρου που έκαναν αιφνιδιαστικούς ελέγχους 

«Φρουτάκια» και παράνομη χαρτοπαιξία στον Αστακό
Το έριξαν στον παράνομο τζόγο στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, αλλά λογάριασαν χωρίς τους αστυνομικούς του τμήματος Ξηρομέρου που έκαναν αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε δυο διαφορετικά καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στο πρώτο, ενός 59χρονου, εντόπισαν ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο στο οποίο ο ιδιοκτήτης είχε εγκαταστήσει ένα παιχνιδομηχάνημα και πέντε υπολογιστές με λογισμικό για το απαγορευμένο παιχνίδι «φρουτάκια» και τις παραλλαγές του. Στην κατοχή του, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν και μια φορητή συσκευή αποθήκευσης δεδομένων με το ειδικό λογισμικό για την εγκατάσταση του παιχνιδιού, 60 ευρώ και μια σελίδα με ονόματα παικτών και χρηματικά ποσά.

Κλείσιμο
Στο δεύτερο κατάστημα, συνελήφθη ο 60χρονος προσωρινά υπεύθυνος ο οποίος λειτουργούσε μια μονάδα υπολογιστή για τη λειτουργία παράνομων ηλεκτρονικών παιχνιδιών τύπου «φρουτάκια», που μπορούσε να τα απενεργοποιήσει άμεσα με εσωτερικό διακόπτη και ένα μπουτόν, αλλά και δύο ειδικά διασκευασμένα τραπέζια με πράσινη τσόχα για χαρτοπαίγνιο χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής. Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου και, αφού τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή.

*** Στο καφενείο ενός 50χρονου σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς τέσσερις Έλληνες θαμώνες ηλικίας 47, 48, 52 και 56 χρόνων οι οποίοι συμμετείχαν σε μπαρμπούτι. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν ένα ζευγάρι ζάρια και 165 ευρώ και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με κατηγορίες για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης