Νεμέα: Δεν υπήρχε αδίκημα που να μην είχε κάνει!

Νεμέα: Δεν υπήρχε αδίκημα που να μην είχε κάνει!

Σε βάρος του εκκρεμούσαν κατηγορίες για αρπαγή, επικίνδυνη σωματική βλάβη, κλοπή, απείθεια και μη συμμόρφωση σε προσωρινή διαταγή

Νεμέα: Δεν υπήρχε αδίκημα που να μην είχε κάνει!
Ένας επικίνδυνος Έλληνας κακοποιός που αναζητούσαν από καιρό οι αρχές, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στην Κορινθία και συνελήφθη, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Κορίνθου για το μισό… Ποινικό Κώδικα!

Πρόκειται για έναν «σκληρό» 32χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε σε κοινότητα του Δήμου Νεμέας και διαπιστώθηκε ότι αναζητούνταν με βαριές κατηγορίες για αρπαγή, επικίνδυνη σωματική βλάβη, κλοπή, απείθεια και μη συμμόρφωση σε προσωρινή διαταγή. Έτσι, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, ο οποίος έδωσε εντολή να κρατηθεί ώσπου να προσαχθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.

*** Στη Ναύπακτο, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 56χρονος Έλληνας λαθροϋλοτόμος, όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άμφισσας για παράβαση του Δασικού Κώδικα, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης